De voice over van Z@pp

Voor degene in een schuilhoek achter glas. Voor degene met de dichtbeslagen ramen. Voor degene die de hele dag naar Ramses Shaffy zit te luisteren en nog nooit van Z@pp heeft gehoord: Z@pp is het kinderblok van de Publieke Omroep. Ze maken programma’s voor kinderen tussen de 6 en de 12 jaar, en zenden uit op Nederland 3.

Het is voor iedereen goed om af en toe eens naar hun programma’s te kijken. Je leert er best veel van (Klokhuis wordt uitgezonden door Z@pp) en de doldrieste avonturen die de leerlingen van het Spangalis College in SpangaS beleven, zijn ook niet mis.

Toch is er natuurlijk ook weer iets verschrikkelijk irritant aan dat Z@pp: de voice over die de programma’s aankondigt en aan elkaar babbelt. Die idioot praat alsof hij ooit een overdosis  bedorven helium binnen heeft gekregen. Nu we toch in ballonnensferen zijn; de voice over van Z@pp klinkt ook als een leeglopende ballon. Plrprlprlprlprlprlprlprlprlprl, hoor ik.

En dan moet het ergste nog komen: hij praat door z’n neus. Niet nasaal dus, maar echt door z’n neus. Als hij het ding snuit komen er klinkers uitzetten. Weg met die vent! Hij wordt maar trainer van PSV ofzo. Kan Fred Rutten mooi de voice over worden van Z@pp. O nee, dat isssssssjj missssjien ook niet zo’n goed idee.

Hier is de beste man bezig.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=CKlaM0dEO8I

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

7 reacties op “De voice over van Z@pp”