Brieven aan BN’ers – Beste Nicolette Kluijver,…

Je vindt het toch niet erg dat ik een stukje van m’n voorhuid heb meegestuurd in de enveloppe? Nee, daar stoor jij je niet aan, Nicolette. Jij bent als seksmeisje van BNN wel wat gewend. Een stukje voorhuid in een enveloppe, daar kijk jij niet van op. Pas wanneer er op dat stukje voorhuid een afbeelding was getatoeëerd van een hertje dat werd gepenetreerd door een dwerg met een druiper had jij je wenkbrauwen even gefronst. Maar meer ook niet.

Ja, als je toevallig in de trein zat bij het openen van de enveloppe had je misschien nog aan de noodrem getrokken. Vraag jij in de trein ook altijd aan de conducteur of hij een eikelpiercing heeft, Nicolette? Ik vind dat echt wat voor jou. Of stop je altijd je plaatsbewijs in je broekje, en mag de conducteur het dan zoeken? Het zou allemaal kunnen, want jij bent een hele vrije meid die lekker over seks kan babbelen. Ook met conducteurs die een grote snor hebben.

Naast babbelen over seks maak je in het kader van het programma 3 Op Reis reisverslagen voor BNN. En daar wil ik het eigenlijk met je over hebben. Dat jij Martin Gaus durft te vragen hoe vaak hij zijn hond pijpt weten we nu wel. Daarom heb ik een andere vraag voor je, en die gaat dus over je reisverslagen.

Die vraag rees bij mij omdat de door jou ingesproken voice-overs bij je tripjes ongeveer zo gaan: ‘Barcelona is een stad in Spanje. Spanje is een land in Europa dat bestaat uit heel veel regio’s. Barcelona ligt in Catalonië. Daarom spreken mensen in Barcelona ook wel Catalaans. Een beetje het Fries van Spanje. Barcelona ligt aan zee. Daardoor heeft het een strand. Maar daar ging ik niet heen. Nou ja, eventjes dan, zodat er ook een shot van mij in bikini in het programma kan.’

‘Toen ging ik een hele mooie kerk bekijken. De Sagrada Familia. Hij was heel erg groot, met allemaal versieringen. Daarna ging ik kijken in een bekend park. Het Park Guell, van dezelfde meneer die ook de kerk maakte. Ik bukte daar een keer zodat de cameraman mijn decolleté goed kon filmen. Aan het einde van de dag bezocht ik nog het stadion van de bekende voetbalclub uit Barcelona, het Camp Nou. Daar kunnen wel 100.000 mensen in. Dat is erg veel!’

Nu is mijn vraag, Nicolette, van welk meisje van negen jij een spreekbeurt hebt gestolen, die vervolgens wordt opgeleukt met jouw tieten? Graag snel een brief terug. En anders jouw tieten in een enveloppe.

Vriendelijke groeten,

Zwoebe Zwoebstra

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

30 reacties op “Brieven aan BN’ers – Beste Nicolette Kluijver,…”