Huis 6-jarige pedofiel beklad

In de nacht van zondag op maandag is het huis van de 6-jarige Melvin Haan uit Zuidlaren door onbekenden beklad. In de buurt waar de jongen woont, gaan al langere tijd geruchten over pedofiele neigingen van het jongetje. De politie houdt er dan ook ernstig rekening mee dat die geruchten de oorzaak zijn van het vandalisme. Vooral omdat de tekst ‘Melvin is een goore fiese pedoviel’ liefst 38 keer werd aangetroffen op de woning van de familie Haan.

Volgens wijkagent Nando Sluipert komt het incident niet uit de lucht vallen en heerste er al langere tijd een gespannen sfeer in de buurt. ‘In september merkte ik het voor het eerst, toen het nieuwe schooljaar weer begon. Ik kreeg veel klachten van meisjes uit groep 3 die op het schoolplein briefjes kregen waarop de vraag stond of ze Melvin lief vonden. Later schijnt hij bij de gymles zelfs zijn plasser hebben laten zien en gevraagd te hebben of hij het spleetje van de meisjes mocht zien.’

Sluipert nam de zaak direct hoog op, al gaf hij wel toe geen idee te hebben over wat voor soort spleetje de meisjes het precies hadden. ‘Al sla je me dood. De meisjes zeiden echter dat ze het eerst allemaal nog wel leuk en spannend hadden gevonden, maar later niet meer. En dan weet ik genoeg. Ik heb meteen een huiszoekingsbevel gevraagd om het kamertje van Melvin te kunnen doorzoeken. Volgens Melvin was er, behalve een monster onder z’n bed, niks te vinden. Dat bleek te kloppen, dus helaas had ik geen enkel bewijs voor de aantijgingen van de meisjes en kon ik verder niks doen.’

De wijkagent vermoedt daarom dat de jonge meisjes het recht in eigen hand hebben genomen door het huis van Melvin te bekladden. ‘Ook dat kan ik niet bewijzen, maar het is opvallend dat de aangetroffen teksten allemaal met roze en lila stoepkrijt zijn aangebracht.’

Melvin Haan wilde niet te reageren. De 34-jarige woordvoerster van Melvin, Brenda Haan, zei tijdens het wachten tot de blokfluitles van Melvin was afgelopen, wel dat hij heel erg had moeten huilen maandagochtend. De jonge meisjes konden niet reageren; zij waren op ponykamp.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

4 reacties op “Huis 6-jarige pedofiel beklad”