Anne, IJmuiden

Mijn ergenissen: mensen die niet stil kunnen zitten, shirtjes die opkruipen, been tegen een tafel stoten, computer die langzaam is, huiswerk (vooral frans),ouders die nooit de kachel aan willen zz, uitgelopen maskara, regen, zware tassen, haarelestiekjes die springen, vlekken, zeep in ogen, klit in haren,suiker in de thee omdat alle kinderen daar toch van houden, de lastigheid van twitter, puistjes, bad hairdays, mensen met een veel te lange msn naam, mensen die niet reageren op msn, mensen die onaardig doen tegen andere door vooroordelen, moeders die je altijd verbeteren in je spelling, topografie, ruzie, zoeken naar iets, de kleur turquoise en vooral de spelling, wekkers, tussenuren, een uur te vroeg op school zijn, lerarenadem, met naaien in je vingers prikken, mensen die altijd zeiken over kleding en make-up,verslagen typen,kamer opruimen… naja meer kan ik nu ff niet verzinnen…