Tel Sell: de New Body Shaper

Ik begrijp het beleid van de firma Tel Sell niet helemaal. Eerst brengen ze de gekste producten op de markt om al die dikke wijven af te laten vallen – in dit kader hoef ik alleen maar de mongolenstappers Perfect Steps te noemen – en dan komen ze met corrigerend ondergoed aanzetten: de New Body Shaper.

De New Body Shaper maakt je in een paar tellen twee tot drie maten slanker. Zeg maar de wonderlijke 20-kilo-verdwijntruc die ze altijd in de reclamefilmpjes van hun afslankproducten laten zien, maar dan door middel van een geil corsetachtig ding met dito onderbroek. In het reclamefilmpje voor de New Body Shaper wordt in eerste instantie geen gebruik gemaakt van de 20-kilo-verdwijntruc. In plaats daarvan kiest de firma Tel Sell ervoor ons te confronteren met schokkende beelden van enkele walrussen die een paar vetrollen in een veel te kleine broek proberen te proppen. Hetgeen uiteraard niet lukt.

Daarna zien we enkele iets minder vadsige walrussen die heel gelukkig voor de camera poseren. Zij dragen onder hun kleding een New Body Shaper. Tussendoor is er gelukkig ook nog even tijd voor de 20-kilo-verdwijntruc; geen Tel Sell-reclame zonder een animatie van iemand die in een seconde tijd een groothandelverpakking mayonaise aan vet verliest. Heerlijk, die beelden.

Die beelden worden ondersteund door de mededeling van de Tell Sell-stem dat de New Body Shaper de vetrollen op uw rug en rond uw borsten lijkt te elimineren. Om te vervolgen met een zin die ik misschien wel de grappigste vind uit alle filmpjes van Tel Sell die ik in de loop der jaren voorbij het zien komen: Uw kleren zullen vanaf nu netjes om u heen passen. Om u heen passen. Een schitterende typering voor iemand die dik is en toch kleren draagt. De term ‘netjes’ maakt het af.

Dat je kleren voortaan netjes om je heen passen, is niet het enige voordeel van de New Body Shaper. Hij is ook enorm handig bij het plassen. Andere soorten corrigerend ondergoed zijn dat niet volgens de firma Tel Sell. Voordat de New Body Shaper bestond was het voor dikke vrouwen toch altijd kiezen tussen twee kwaden. Of je droeg kleding die niet netjes om je heen paste, of je piste in je broek, die je wel netjes om je heen droeg. Met de New Body Shaper is dat nu voorbij. Die bestaat uit twee delen en dat is erg handig bij een toiletbezoek. Heel mooi!

…Ach, vergeet ik bijna te vermelden dat ook dit product van de firma Tel Sell weer mogelijk wordt gemaakt door een revolutionaire techniek. ‘Power Net’ dit keer. ‘Power Net’ zorgt ervoor dat de New Body Shaper strak om uw middel zit en de plaatsen op het lichaam die ondersteuning nodig hebben, en zorgt ervoor dat het overtollige vet gelijkmatig wordt verdeeld. Inderdaad een vrij revolutionair-socialistische techniek: overal op het lichaam evenveel vet!

De New Body Shaper is verkrijgbaar in de maten S tot en met XXXL. Een maatje S voor corrigerend ondergoed, is dat eigenlijk niet een beetje gek?

Volg ons ook op Twitter!

Één reactie op “Tel Sell: de New Body Shaper”