Een rechts geluid door Bim Wosboom: Raciesme!

Omdat de redactieleden van onuitstaanbaar.nl allemaal linkse kerkkaffers zijn, die de hele dag naar gesubsidieerd toneel zitten te kijken en belastinggeld in een bodemloze put staan te scheppen terwijl ze met een allochtoon staan te knuffelen, hebben we iemand ingehuurd die elke een zondag een authentiek rechts geluid laat horen op dit zeer invloedrijke weblog. Zijn naam is Bim Wosboom en hij maakt korte metten met ‘the left church of Holland’.

Het was me het weekje wel weer voor de Altijd Beledigde Medemens. Belangrijkste gebeurtenis was uiteraard het voor het hekje staan van le grand Geert. Al was de afloop van deze procesronde niet zo spectaculair als de vorige, het was weer genieten.

Een of andere advocaat namens de ‘benadeelde partijen’ (lees: mohammedanen met kleine piemels en ellenlange tenen) stond te raaskallen dat Wilders in de loonybin gesmeten moest worden. Jeroen de Kreek, nutcase by day, holocaustontkenner by night brabbelde zijn psychotische wartaal en uiteindelijk hield het onderwerp van deze farce nog een verhaal waarbij de partijleider van de op een na grootste linkse partij van Nederland zichzelf met Johan van Olde Barnevelt en Johan de Wit vergeleek. ROTFLMAO.

Wat een onthutsende vertoning. Oh, ik vergeet uiteraard Mo Rabbae nog, maar deze deerniswekkende beroepsallochtoon is zo’n karikatuur van de beroerd Nederlands debiterende troetelberber dat hem te kakken zetten hetzelfde is als grappen maken over Patty Brard en Bonny St. Claire. De man is beyond contempt, als eigenlijk al de ‘benadeelden’ zijn. Niet dat die Wilders zo leuk is, maar die lui tegen hem zijn des te erger.

In de Volkskrant mocht een gehoofddoekte Nieuwe Nederlandse even leeglopen als de eerste beste proleet uit Purmerend in zijn stamcafé. Guttegut, wat was mevrouw zielig, want een buschauffeur in Utrecht had een andere als brievenbus verkleedde dame laten staan. Och hemel. De KKK is er niks bij. Naar aanleiding van dit non-incident gaf madame vol gas uit de onderbuik. Buschauffeurs, Nederlanders: ze waren allemaal gemeen tegen zo’n lieve mohammedaanse als zij zelf.

Mag ik een teiltje? Waarschijnlijk is Noord-West Europa de minst racistische en discriminerende omgeving voor wie dan ook in de gehele wereld. Wie wel eens de moeite neemt om het zwakzinnige geraaskal van onze islamitische nieuwe Nederlanders over joden aan te horen, Chinezen over negers te horen fulmineren of te aanschouwen hoe in India over de ‘onaanraakbaren’ wordt gedacht, die moet misschien eens beseffen dat het de andere passagiers van ruimteschip Aarde in deze contreien geenszins ongemakkelijk wordt gemaakt. Met andere woorden: elk volk is in beginsel even xenofoob, racistisch en achterlijk. Dat sommigen meer beschaafd zijn bepaalt de nuance.

Sterker nog, beroep je op een duister geloof van een Arabische krijgsheer uit de zevende eeuw of op het geloven in brute sadistische god uit Israel, en je mag dieren onverdoofd kwellen, kinderen verminken en al van dat soort vrolijke en beschaafde praktijken erop na houden. Niemand die je een strobreed in de weg legt!

Maar de raciesme-roepende nietsnutten, de altijd geborneerde beroepsallochtonen, met algehele mislukkeling Nihil Ramblas voorop zullen niet stoppen voor zij elke met een lichte huidskleur getooide Nederland hebben aangepraat dat hij als nazaat van slavenhandelaren ja en amen tegen elke niet-blanke immigrant moet zeggen, zijn dochters moet laten aanranden en niet moet klagen als hem handen geweigerd worden of gedwongen wordt halal voedsel in de bedrijfskantine geserveerd te krijgen.

De hele “raciesme” bedrijfstak bestaat slechts bij de gratie van links-christelijk weg met ons-denken, dat er van uitgaat dat alleen blanken racisten zijn. Yeah right. Laat die denktrant eens op je inwerken en realiseer je wie de echte racisten zijn.

Volg ons ook op Twitter!

6 reacties op “Een rechts geluid door Bim Wosboom: Raciesme!”