Mijn One, Two, Three, Four, Five, Seven, Eight, Nine en Ten Word Stories

Kluun (vijf letters) probeert in Nederland het Six Word Story aan de man te brengen. Omdat ik een beetje medelijden heb met de andere getallen tot en met tien, volgen hieronder een paar One ,Two, Three, Four, Five, Seven, Eight, Nine en Ten Word Stories. Met deze verhaaltjes wil ik trouwens ook nog aantonen dat ik de op één na belangrijkste schrijver van het Nederlandse taalgebied ben. Verder zijn het vrij pretentieloze verhaaltjes.

One Word Stories

‘JAAAAAAAAA!’

‘NEEEEEEEEEE!’

Two Word Stories

‘Twee bier!’

‘Drie bier!’

Three Word Stories

‘Twee bier, alstublieft’

‘Drie bier, alstublieft’

Four Word Stories

Humberto is een lul

‘Mislukt’, zei de mimespeler

Five Word Stories

Humberto Tan is een lul

‘Weer mislukt’, zei de mimespeler

Seven Word Stories

‘Melkboer, melkboer, wilt u mijn piemeltje zien?’

‘Godverdomme’, schreeuwde de dominee door de kerk

Eight Word Stories

Liever nog zoop hij bier met z’n vrienden

Gerrit was dol op verhalen van acht woorden

Nine Word Stories

Gerard had een hekel aan verhalen van acht woorden

‘Verrassing!’, riepen Tom en Anja naakt vanachter het bed

Ten Word Stories

‘Ben je nerveus?’, vroeg de ene ijsbeer aan de andere

‘Hier klopt niks van’, klaagde ik hardop toen ik een tweede Ten Word Story van maar liefst 21 woorden had geschreven.