Oproep aan de moslims: pis in brievenbussen

Speciaal voor het 'seriepissen'

Na jaren van zoeken is er eindelijk een antwoord op Geert Wilders. Het is even simpel als doeltreffend: brievenbuspissen. Nederland telt op dit moment bijna een miljoen moslims. Als deze groep twee dagen lang driemaal daags door de brievenbus van een vreemde urineert, is er sprake van zes miljoen brievenbusplasjes. Genoeg om Kamervragen te bewerkstelligen.

Dat lijkt me weer een buitenkansje voor Ronald Plasterk. Wild gesticulerend moet de PvdA’er naar de interruptiemicrofoon snellen om Grote Geert om zijn mening te vragen. Deze moet tot zijn grote spijt bekennen dat het een licht vergrijp betreft en dat de moslims een tweede kans verdienen, zoals hij eerder bij Lucassen deed. Dat betekent gezichtsverlies voor hem en zijn partij. Doet hij dat niet en veroordeelt hij de protestactie, is de PVV haar geloofwaardigheid kwijt en is het kabinet gevallen. De macht ligt bij de moslims.

Als Wilders zijn partij ziet als voorbeeld voor de samenleving, hebben de moslims een vrijbrief om met spikes mensen te steken, een buurt te terroriseren, kopstoten uit te delen en meermaals consumenten op te lichten. Brievenbuspissen lijkt me van alle opties het mooiste protest. Dat is ook het meest handige. Je hebt immers niet meer nodig dan een penis, een volle blaas en een brievenbus. 

Om de sympathie van het land te krijgen, is het van belang dat het urineren op de juiste dagen plaatsvindt. De postbodes staken op 25 en 26 november, een uitgelezen mogelijkheid tot publieksvriendelijk brievenbuspissen. Geen van de brieven zal dan doordrenkt worden door het goudgele vocht van onze islamitische medemens. De niet-moslims wil ik meegeven deze dagen in hun agenda te schrijven. Immers,  een gewaarschuwd mens telt voor twee. Zet een emmertje onder uw brievenbus.

Ook de moslims wil ik graag waarschuwen. Door het ontbreken van een voorhuid kun je jezelf namelijk lelijk bezeren aan de klepper van de brievenbus. Ik beschik zelf wel over een, hoewel lastige, voorhuid. Dat is echter geen garantie voor onbezonnen brievenbuspissen. Ik heb de proef op de som genomen en ondervond zelf enkele malen problemen. Dat terwijl penis en gleuf voor elkaar gemaakt zijn.

Zonder voorhuid lijkt mij de klus nog lastiger te klaren. Met een besneden penis kun je met je eikel makkelijk blijven haken. Dat kan enorm pijnlijk zijn. Daarnaast wil je thuis je vrouw niet uitleggen waarom er een grote schram op je eikel zit. Hoewel, moslims hoeven natuurlijk niets uit te leggen aan hun vrouw. Stom van me.

10 reacties op “Oproep aan de moslims: pis in brievenbussen”