Tel Sell: de Window Wizard

Stel: je hebt haast, maar je wil toch nog even je ramen lappen, wat vang je dan aan? Het lappen van ramen is namelijk doorgaans een klusje dat de nodige tijd vergt. Zeker als je een serre hebt. Daar staat weer tegenover dat je bij een serre beduidend minder kozijnen hoeft te verven. Elk nadeel hep z’n voordeel, zoals wereldberoemd glazenwasser Gerard Cruijff dat wel eens zegt.

Maar zelfs met een serre hoef je tegenwoordig niet te wanhopen als je nog even snel je ramen wilt lappen terwijl je over een uur in het vliegtuig naar Ibiza moet zitten. Dat hebben we allemaal te danken aan dat ene schitterende bedrijf: Tel Sell. Wat hebben ze nu weer bedacht, hoor ik u denken. Nou, een duo-actie-magnetische-ramenwisser natuurlijk. De Window Wizard heet-ie.

Dat is een apparaat waarmee het lappen van uw ramen niet makkelijker kan worden. Tenzij u gewoon een emmer water tegen uw ramen aanflikkert en wel ziet wat er van komt natuurlijk. Maar dat doet u niet, want dan komen er kringen op uw ramen. U houdt niet van kringen op uw ramen, dat kijkt zo vervelend naar buiten; ik ken u een beetje.

Na uw ramen met de Window Wizard gelapt te hebben kunt u weer naar buiten kijken als nooit tevoren. Dat komt omdat de Window Wizard uw ramen tegelijkertijd aan zowel de binnen- als de buitenkant lapt. Het is een beetje als met poepen en plassen op hetzelfde moment, dat is ook handiger dan wanneer u voor beide zaken elke keer apart richting het toilet moet.

Voor ramenlappen geldt dus hetzelfde, maar dan met glas in plaats van anussen en plasbuizen. De uitvinding van Tel Sell komt dus als geroepen, en eigenlijk is het idee verbluffend simpel: ze hebben gewoon twee magneetjes in de apparaten gestopt die uw ramen schoon moeten maken. Briljant.

Volgens de heren en dames van Tel Sell stond u namelijk voor hun uitvinding regelmatig te jongleren met doekjes en schoonmaakmiddelen. Het is jammer dat in het reclamefilmpje niet een voorbeeld zit van dit jongleren. Normaal doet Tel Sell dat wel; eerst even een clowneske scene laten zien van hoe naar het allemaal was voor hun uitvinding, en daarna iemand laten zien die lachend het klusje klaart met behulp van dat handige Tel Sell-apparaat.

Zo is er in het begeleidende filmpje voor de Window Wizard wel een man te zien die heel onhandig met een emmer water in z’n handen een ladder bestijgt. Want dat hoeft dus ook niet meer met de Wonder Wizard, zo willen ze u bij Tel Sell duidelijk maken. Maar waarom ze dan ook niet even iemand laten zien die staat te jongleren met doekjes en schoonmaakmiddelen, is mij een groot raadsel. Nu zal ik daarvoor wel weer naar Circus Humberto moeten, want ooit wil ik het wel zien, hoe iemand met doekjes en schoonmaakmiddelen staat te jongleren.

De kans dat ze bij dat circus ook nog een Window Wizard hebben, lijkt me klein; een circustent heeft immers geen ramen. Voor de rest zou iedereen wel zo’n apparaat moeten hebben.

Het reclamefilmpje, helaas zonder doekjesjongleur, maar wel met ander vertier:

9 reacties op “Tel Sell: de Window Wizard”