Gigi Ravelli op nu.nl

Gigi Ravelli stapt graag in bad. Liefst tweemaal per dag. Dat is erg vaak. Je hebt ook mensen die nog niet eens twee keer per week in bad stappen. Je hebt zelfs mensen die helemaal geen bad hebben. Als zij niet op regelmatige basis onder de douche gaan, zullen ze op den duur gaan stinken. Dat zal Gigi Ravelli niet zo snel overkomen. Zij gaat immer twee maal per dag in bad. ’s ochtends en ’s avonds, vermoed ik.

Misschien weet u helemaal niet wie Gigi Ravelli is. Dat kan. Die dagen heb je erbij zitten. Zelf weet ik ook niet zo heel erg goed wie zij is. Wel weet ik wie ze niet is. Ze is niet de dochter van de Zweedse oud-keeper Thomas Ravelli. Die ging nooit twee keer per dag in bad. En, zoals we allemaal weten, reinigingsgewoontes zijn erfelijk bepaald. Zo likken alle honden hun eigen ballen schoon. Ook honden die familie van elkaar zijn. Meer bewijs voor de stelling dat reinigingsgewoontes erfelijk bepaald zijn lijkt me overbodig.

Tuurlijk, men kan ook toevalligerwijs dezelfde reinigingsgewoontes hebben. Zo maakt Gigi Ravelli ook nog elke dag haar gezicht schoon met een doekje dat ze een minuutje in de magnetron heeft gedaan. Het toeval wil dat Thomas Ravelli dat ook altijd deed na een training in de modder op het trainingsveld van IFK Göteborg.

Die rende na de training altijd snel naar de kantine, haalde een roze doekje uit z’n tas en warmde dat lekker op in de magnetron. Terwijl de rest van z’n team dan in een shampoofles stond te pissen, reinigde hij z’n modderhoofd alvast met een warm doekje. En dat is echt toeval, want Gigi en Thomas zijn dus geen familie. Ik herhaal: geen familie!

U weet nu alles van de reinigingsrituelen van Gigi, maar  het kan nog steeds heel goed dat u geen idee heeft wie Gigi zelf eigenlijk is. Dat kan ik heel snel oplossen: ze is een actrice in Goede Tijden, Slechte Tijden. Dat is weer een tv-serie waarin zowel goede, als slechte tijden aan bod komen. Bedenk het maar eens. Zelf vind ik 13.18 uur een goede tijd. Behalve als het op de 100 meter sprint is natuurlijk, dan is het een slechte tijd. Tenzij je die 100 meter volbrengt terwijl je een 8 ton wegende vrachtwagencombinatie voortsleept, dan is het weer een goede tijd. Zie hier het programma in een notendop.

Gigi acteert erin. Acteren houdt in dat je kan doen alsof je elke dag een keertje onder douche stapt, maar in werkelijkheid liefst twee maal per dag in bad gaat, omdat het dan is ‘alsof de wereld van je afspoelt’. Dit alles hadden we nooit geweten zonder de achterklappagina van nu.nl. Dat is een zeer belangrijke pagina, dat begrijpt u nu ook wel.

Blijf op de hoogte en volg ons op Twitter.

31 reacties op “Gigi Ravelli op nu.nl”