Homo’s

Wat is het ook een naar volkje hè, de homo’s. Altijd hebben ze wat te klagen. Nu willen de homoseksuele stewards weer niet naar Iran vliegen. Ze zouden daar niet goed behandeld worden. Belachelijk. Dat ze niet meteen gevraagd worden om in elk tv-programma hun mening over allerlei showbizzonzin te geven wil nog niet zeggen dat ze niet goed behandeld worden. Maar dat gaat er niet in bij de homo’s. De ayatollahs hebben het weer gedaan.  

Altijd hebben anderen het gedaan. Vandaag zijn het de ayatollahs, morgen is het Reformatorisch Dagblad aan de beurt. Ze houden nooit op met hun praatjes over gelijke behandeling en meer van dat soort loze kreten. Of zoals de Iraanse ayatollahs het vrijdagochtend altijd zo mooi door de moskee schreeuwen: ‘Ja hallo, zij steken hun penis in andermans anus…..en dan moeten wij ze gelijk gaan behandelen?’

Als je het mij vraagt een zeer legitiem en logisch standpunt waar geen speld tussen te krijgen is. Bovendien hebben ze ook nog allerlei belangrijke boeken aan hun kant, zoals de bijbel, de koran en de autobiografie van Andries Knevel. Dan kun je je dus als homo maar beter neerleggen bij de feiten en eens wat meer begrip gaan tonen voor de opvattingen en gedragingen van anderen. Maar nee hoor, er moet gelijk weer geprotesteerd worden.

Ze willen van de KLM een garantie dat ze niet meer naar Iran hoeven. Jaja, gelijke behandeling prediken, maar dan wel weer om een uitzonderingspositie vragen. Typisch iets voor de homo’s. Wees nou eens een vent, homo’s! In de slaapkamer doen jullie ook niet zo moeilijk als er mannen met rubberen maskers op hun hoofden een touw om jullie nek leggen.  

De KLM werkt dus terecht niet mee aan het verzoek van de homo’s. Als je daar aan mee gaat werken loopt binnen de kortste keren heel Nederland met een handtasje in de hand songfestivalliedjes zingen. Zo gaat dat en dat heeft de KLM heel goed begrepen.

Bovendien, wanneer de KLM wel ingaat op het verzoek, dan zouden onze onschuldige Nederlandse dochters mee moeten op de vluchten naar Iran. Die moeten daar verplicht een hoofddoekje om! Het idee…Maar dat kan de homo’s natuurlijk weer niks schelen. Die denken alleen maar aan hun eigen veiligheid! Zo zijn ze.  

Ondertussen wordt hiermee en passant nog eens duidelijk dat er geen heteroseksuele stewards in dienst zijn bij de KLM. Volgens het bericht zijn er namelijk twee mogelijkheden: of de homo’s moeten naar Iran, of onze onschuldige Nederlandse dochters. De homo’s pikken dus ook nog eens de baantjes in van gezonde heteroseksuele mannen! Het moet niet gekker worden.

Één reactie op “Homo’s”