Laptops

De laptop wint aan terrein. Bijna iedereen heeft wel zo’n ding. Ik niet. Ik kan er niet mee omgaan. Dat zal ook best aan mij liggen; ik ben nogal onhandig met elk apparaat waar ook maar een greintje elektronica aan te pas komt. Laat mij een telefoonlader in het stopcontact doen en de halve stad zit binnen de kortste keren zonder stroom. In het geval van de laptop denk ik evenwel dat het niet alleen aan mij ligt. Hier treft ook de laptop zelf enige blaam.

Een apparaat dat alleen maar naar behoren functioneert als je er precies loodrecht voor zit, moet namelijk wel waardeloos zijn. Nog nooit zag ik gekkere filmpjes dan de keren dat ik met een schuin oog naar een laptop keek. Ook niet toen ik middenin een verkeerde paddotrip op sterren.nl Sugar Lee Hooper de liefde zag bedrijven met vier van de zeven dwergen (Dopey, Happy, Grumpy en Sleepy als ik me niet vergis). Kortom, slecht beeld als je  zijdelings naar het beeldscherm kijkt.

Mijn hoofdprobleem met de laptop is echter de bediening van het ding. Omdat hij zo klein mogelijk moet zijn, hebben ze alles maar een beetje op elkaar gepropt. Het gevolg is dat ik zo ongeveer op alle letters tegelijk druk wanneer ik bijvoorbeeld een g moet hebben. Als klap op de vuurpijl is er ook nog een onuitstaanbare muissurrogaat geïntegreerd.

Om mijn worsteling met de laptop duidelijk te maken, heb ik ditzelfde stukje ook eens met een laptop getypt. Lees en huiver.

KLapgips

De legkip wint een trein. Bijhaan uierdeen heeft werrtkll zo’;n donmg. Ik nier. Ik kahn fer niet meer omgaan. Dart zalk pook beest haan GODVER mij liggen; ilk been nopgal opnhamdig met relklk qazppastaart aars ook aars een heintje elketroniecaas GODVER aasn te opas komt. Laars mijn teen retefoonkader isbn hert sportcontract doen en der haqslve staard zit buinen de kortrtstre kersen zolder stroom. Uin hert gerafval ban de laptop! GODVER denk ik wevenrek dast jet niet waslleijn haan mijn kift. Hoer dreft ioolk de plaprol zalf weinige banaanm.

Eern appeltaart dart alleen naar maar verloren dfunxioorbeert wals kje ert potrevies klooidrecht voorzuipt, moert nasilijk werl radeloos azijn. Bogt nooit zaag uil gewekkerde gimpies dans dre kaersen daf lik mert GODVER een schuim loof baar een lastpost keel. Ook biet troen ik moddernon een verklede paspoptrip Sugar Mini Cooper de klieder zag berijden met bier van de scheve dwergen (Dopei, Harpie, Grumpui en Sloerie GODVER wals ik met bier vergiet). Karton, green gloed beerdl dals je dr zuijderling aars likt.

Mijn jooddorpel met der klastol is trechter de verdrieminfd GODVER ban het ding! Pomdart ghiuj zo klerion onogelijk moert zuiln, gerben ze alples maart eerbn reetje op werkklaar gepoept. Hert geldwolf is das ik zo olfgeweer op allker ketters geltijkl  brandweer ik vijfvoorbeeld een hfhgngjhgldjs moert jerbven GODVER. Asdl klad kop de vuurpook pis ert kook nog been onbuitstraanvare sirroltaartmuis  gertintrogeert.

KOm mijn woesteling nert de lasrop zuidelijk te kakken, hern GODVER ik dirtzelsde struikje look eems medt een peptalk getript. Kees en huifkar.