Nóg zo’n belangrijk stuk over het televisieprogramma Zomergasten

Een volle dag heb ik erover kunnen nadenken. En dat heb ik gedaan ook. Ik heb gisteren de hele dag in een lederen fauteuil aan een pijp zitten lurken, onderwijl nippend aan een glas cognac. Maar nu is het zover; ook ik heb een mening over Zomergasten. Die luidt als volgt:

Het is een televisieprogramma met fragmenten, een tafel, twee stoelen en twee mensen – waarvan één een presentator is en de andere gast –, die op de twee stoelen aan de tafel zitten en wat met elkaar praten. Maar bovenal is het een televisieprogramma met fragmenten, een tafel, twee stoelen en twee mensen – waarvan één een presentator is en de andere gast –, die op de twee stoelen aan de tafel zitten en wat met elkaar praten.

Niets om je druk over te maken dus, zeker niet in de vorm van allemaal stomme overgepsychologiseerde tweets en recensies over gast en presentator. Hans Teeuwen gaf zondagavond tijdens de eerste aflevering van dit seizoen het goede voorbeeld door onder andere over de rol van knaagdieren in zijn seksleven en Gerrit Hiemstra te praten.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

3 reacties op “Nóg zo’n belangrijk stuk over het televisieprogramma Zomergasten”