Onnozele brieven aan bedrijven – Pringles

Het mooie aan kapitalisme is dat de klant koning is en dus op iedere vraag een antwoord krijgt van een bedrijf. Of dit echt zo is, testen wij op dit zeer invloedrijke weblog door onnozele brieven aan bedrijven te sturen. Deze keer aan chipsfabrikant Pringles.

Beste mensen bij Pringles,

Gisteren huurde ik een film – Battlefield Earth: A Saga of the Year 3000, mocht het u wat interesseren – en kocht daarbij een 0,5 liter flesje cola van het merk Coca-Cola en een bus van uw chips, de smaak Original. Die smaak vind ik vele malen lekkerder en ook origineler dan de smaak paprika, vandaar. Het werd een heerlijk avondje op de bank, al viel de film een beetje tegen.

De film viel zelfs zo tegen dat ik erbij in slaap ben gevallen. Dit gebeurde op een moment dat mijn cola en de Pringles nog niet op waren. Van de cola had ik ruwweg zo’n 0,4 liter opgedronken terwijl er ook nog minimaal 5 Pringles-schijfjes in de bus zaten. De cola was een dag later – nu dus – niet meer lekker omdat alle prik eruit was, maar gelukkig had ik de bus Pringles afgesloten voor ik in slaap viel.

Daarom wilde ik zonet tijdens de lunch de bus leegmaken. Jammie! Lekker wat Pringles bij de lunch! Ik verheugde mij erop. De eerste smaakte ook prima. Nog lekker knapperig. Daarna ging het mis. Ik reikte met mijn rechterhand diep in de bus en wilde het op drie na laatste schijfje pakken. Dat lukte, maar ik kreeg mijn hand niet meer uit de bus. Die zat hartstikke klem.

Ik heb net al even bij de FAQ op jullie site gekeken, maar daar staat geen vraag in de trant van ‘Wat moet ik doen als mijn hand klem zit in een bus Pringles?’. Dus nu tik ik met mijn linkerhand dit mailtje aan jullie, met de vraag hoe ik mijn hand weer uit de Pringles-bus krijg. Ik heb al aan vaseline gedacht, maar dat zal waarschijnlijk ten koste gaan van de drie overgebleven Pringles.

Graag snel een reactie, want ik zit met mijn handen in het haar. Spreekwoordelijk dan; met mijn linkerhand typ ik immers dit mailtje en de andere zit klem in een Pringles-bus.

Met vriendelijke groet,

Zwoebe Zwoebstra

Reactie van Pringles (klik voor groter):

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

6 reacties op “Onnozele brieven aan bedrijven – Pringles”