SV De Fles

SV De Fles is een schietvereniging in Vlissingen. Ze hebben een website (www.svdefles.nl), maar je kunt ze ook bereiken via de snelweg A58.

Als je Vlissingen binnenkomt, moet je rechtdoor over de spoorlijn en de Sloebrug. Neem meteen na de Sloebrug de afslag rechtsaf, naar de Nieuwe Vlissingseweg, deze volgt u  600 meter. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf de President Rooseveltlaan op. Volg deze 500 meter, ga dan rechtsaf het Baskensburgplein op.

Het Baskensburgplein is een groot parkeerterrein. Aan het einde van dit parkeerterrein ziet u een stalen hek. Hier parkeert u de auto. Achter dit stalen hek ziet u het gebouw van de vereniging. Er staat een groot kanon voor de ingang.

Als het stalen hek gesloten is, volg dan het fietspad naast het terrein zo’n vijftig meter. Aan de rechterkant ziet u een poort waardoor u de ingang van de vereniging kan bereiken.

Een prima routebeschrijving, geparafraseerd van de prima website van SV De Fles.

De voorzitter van SV De Fles heet R.L. Gerth-Jager. Dat kan bijna niet mooier.

Er staat een groot kanon voor de ingang. Prachtig.

Maar het allermooiste aan SV De Fles is de naam SV De Fles. Zeker als penningmeester R. Verhage er een potje van maakt. U snapt wel waarom.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

10 reacties op “SV De Fles”