Gedicht van Ramsr Nasi – Lieve Marianne

Wij krijgen vaak te horen dat we naast een zeer invloedrijk weblog ook een plat en ordinair weblog zijn. Daarom nu poëzie. We hebben we dichter Ramsr Nasi weten te strikken om elke week op deze plek zijn licht te laten schijnen over de wereld waarin hij leeft. Ramsr Nasi is geen huisdichter met kaarsje, maar dicht in de kroeg, op viltjes. Zijn eerste gedicht op viltjes heet Lieve Marianne. Geniet!

 Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

Ramsr Nasi (32*) is een zeer invloedrijke dichter die al vele prijzen won. Zo ging hij er in 2007, 2008 en 2009 vandoor met de ‘Golden Palace’. Hierna mocht hij het restaurant houden. In 2011 won hij de prestigieuze ‘Zilveren Pritt Stift’, een prijs voor het beste lijmpje van het jaal.

* In sommige literaire cafés is Nasi 31,33 of 68.      

2 reacties op “Gedicht van Ramsr Nasi – Lieve Marianne”