Tel Sell – Bum Beads (anaalkogels)

Het was al veel te lang geleden dat ik een kijkje had genomen op de erotische afdeling van de Tel Sell website. De vorige keer was dat uitstekend bevallen, toen mijn aandacht werd getrokken door de Butt Buddy en de Tricky Dicky, respectievelijk een buttplug en een grote, bruine neplul. Ditmaal viel mijn oog op een product dat in het Engels Bum Beads heet. Eronder een Nederlands zinnetje: ‘Ketting met 10 in oplopende grote anaalkogels.’

Naast dat ik het een slecht geschreven Nederlandse zin vond, prikkelde die zin toch ook mijn nieuwsgierigheid – en dan ook alleen mijn nieuwsgierigheid; niet mijn anus, om maar eens iets anders te noemen wat geprikkeld kan worden. Vooral het woord anaalkogels fascineerde me. Klikkerdeklik dus. Ik kon niet wachten meer te weten te komen over de wondere wereld die er ongetwijfeld achter anaalkogels schuil zou gaan.

Maar wat schetste mijn verbazing: na de klik geen leuk filmpje over wat de anaalkogels van Tel Sell onderscheidt van de doorsneeanaalkogel. Zelfs geen slechtlopende zinnen die beschrijven welke revolutionaire techniek de anaalkogel van Tel Sell tot het neusje van de zalm in anaalkogelland maakt. Geen: ‘Bent u het ook zo zat om steeds de knikkers van uw kinderen in uw reet te stoppen? Bestel dan nu de anaalkogels van Tel Sell!’ Helemaal niks, behalve dan dat ene zinnetje: ‘Ketting met 10 in oplopende grote anaalkogels.’

Ja, daaronder nog twee bullets met hele klinische productinformatie: ‘zacht maar stevig siliconen’ en ’29 cm groot’. En daaronder de zakelijke mededeling dat het pakket dat je krijgt opgestuurd één keer de Bum Beads bevat. Dat is alles. Daar moet je het als anaalkogelliefhebber mee doen. Schijnbaar gaan ze er bij Tel Sell maar vanuit dat iedereen weet wat je moet doen met een 29 centimeter grote ketting van anaalkogels.

Dat vind ik gevaarlijk. Let maar eens op waarom. Onderstaand zomaar een voorbeeldje van wat er kan gebeuren wanneer je een niet goed geïnformeerd iemand met anaalkogels aan de gang laat gaan.

Stel: zo’n Aleid Wolfsen bestelt een pakket, laten we zeggen omdat hij dan volgens z’n pr-medewerker weer een beetje meer voeling krijgt met de homogemeenschap in zijn stad. Maar Aleid heeft natuurlijk helemaal geen verstand van homodingen. Niks doen wanneer ze weggepest worden is één ding, maar anaalkogels… Wat moet hij in godsnaam aanvangen met die dingen? In de shredder gooien is z’n eerste gedachte. Maar dat is bij alles z’n eerste gedachte. En dat heeft hem al eens bijna z’n baan gekost, dus nu maar even niet. Dan valt het Aleid op dat het een ketting is. ‘Een ketting, hmmmm…,’ denkt Aleid.

En op die manier zit er maar zo een burgemeester met een 29 centimeter lange ketting met anaalkogels om z’n nek de gemeenteraad voor, daarmee het eervolle ambt van burgemeester nog meer te grabbel gooiend dan nu al het geval is. Maak nou gewoon een geinig filmpje met twee nichten, Tel Sell. Doe niet zo flauw!

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

Geen filmpje, dus dan maar een screenshot met een schrijnend gebrek aan informatie over de anaalkogels van Tel Sell:    

19 reacties op “Tel Sell – Bum Beads (anaalkogels)”