Tel Sell: de Tricky Dicky en de Butt Buddy

De vaste lezer van dit zeer smaakvolle weblog weet dat ik zo af en toe een product van de firma Tel Sell met u bespreek. Meestal doe ik alsof ik het apparaat ga bestellen of al in huis heb, en probeer ik op licht ironiserende wijze aan te tonen dat ze bij Tel Sell allerlei hele gekke producten op een nog gekkere manier aanprijzen in vaak hilarische reclamefilmpjes.

Bij de Tricky Dicky en de Butt Buddy zal ik een iets andere werkwijze toepassen. Dat komt omdat het producten zijn die ik aantrof op het erotische deel van de website van Tel Sell, en ik wil voorkomen dat u na lezing van dit stukje denkt dat ik, een geestelijk redelijk gezonde jongeman van 27, de hele dag met een buttplug in m’n anus zit te schrijven, terwijl ik af en toe m’n Tricky Dicky een likkie geef.

Toch wil ik er wel iets over schrijven. Dat komt door de namen van de producten. Ik vind het schitterend dat Tel Sell ook bij de verkoop van erotische producten gewoon vasthoudt aan haar strategie om het apparaat een zo lullig mogelijke naam te geven. Want dat zijn de Tricky Dicky en de Butt Buddy, lullige namen die op de lachspieren werken. En in het geval van de Butt Buddy nog op de sluitspieren ook.

Dat is een soort van humorgrapje, omdat het een buttplug betreft. Lacht u maar even. Zo. Nu nog even wat nuttige informatie geven over de Butt Buddy. Wie weet bent u wel van plan er eentje aan te schaffen en dan is het altijd handig om te weten wat voor vlees u in de kuip heeft. Of, beter gezegd, wat voor plastic u in de kont heeft.

In ieder geval, de Butt Buddy is tien centimeter lang en heel zacht en glad. Tevens zit er een zuignap aan de voet van het ding. Geen idee waar dat voor dient, maar dat kan uw persoonlijke buttplugadviseur u ongetwijfeld vertellen. Dan nog een eigen beschrijving van de Butt Buddy: ik vind hem lijken op de pion uit het schaakspel, maar dan dus één die je in je anus stopt.

Nu we toch zo lekker bezig zijn, gelijk die Tricky Dicky maar eens even beschrijven. Dat is een grote roze neplul. Tenminste, als je een vleeskleurige bestelt. Je kunt natuurlijk ook de chocoladevariant bestellen. Dan staat de postbode met een bruine neplul voor de deur. Eigenlijk is dat wel gek, dat ze de blanke neplul vleeskleurig noemen, en een mooie bruine penis plotseling de ‘chocolade’ heet.

Ging het niet om een waterdichte, multispeed, 24 centimeter lange, zeer zachte én zeer stille vibrator, ik was naar de rechter gestapt. Vibratorracisme, dat is het! Maar goed, dan sta je daar bij die rechter weer heel emotioneel met een blanke en een bruine neplul te zwaaien. Daar heb ik ook geen zin in.

Helaas hieronder niet het gebruikelijk Tel Sell-reclamefilmpje. Dat is er namelijk niet. Jammer, ik had het graag gezien, twee leernichten die eerst wat klunzen met een conventionele buttplug, en daarna hun slag slaan met de superhandige amazing Butt Buddy.

5 reacties op “Tel Sell: de Tricky Dicky en de Butt Buddy”