Ingezonden stuk zonder interpunctie

Zojuist trof ik in de inbox van het op wijlen teletekstpagina 316 gebaseerde ergernissenbord (zie naast dit stuk, stuur vooral iets in, maar dan met interpunctie) een ingezonden stuk aan van ene THC uit Den Haag. In zijn stuk ontbreekt het aan elke vorm van interpunctie. Dat is een hele prestatie, en daarom ga ik, ondanks dat meneer z’n ergernis iets te lang is voor het ergernissenbord, toch over tot publicatie. Probeer het te lezen en geniet:

‘Een irritante ergernis te noemen is een John Van den brom die zo succesvol bij Ado den haag trainer is/was/is volges mij weten ze het zelf nie eens meer maar hij zegt dus op TV bij barend en barend te blijven en achter de rug van de club om zn eige transfer bespreken en ik quote hem nu van eerder het seizoen:”voor minder als 10miljoen ga ik niet weg bij ado den haag”
welliswaar na een mooie gewonne wedstrijd en vitesse wil nog geen 1,5miljoen voor hem neerlegge met zon rijke “baas” die al 24miljoen schuld opzich heeft genomen en zoveel spelers en een flop trainer heeft gehuurd alles bij elkaar zon 35miljoen
die 1,5mil kan dr nie meer af + de belofte dat hij voor 50miljoen spelers mag kopen het verhaal word steeds bizarder
de grootste ergernis is alsnog dat ado supporters nog vitesse suporters weet waar die nou werkelijk aan toe is..
met vriendelijke groet Thc’

PS. Als bovenstaande tekst door iemand als satire bedoeld is, dan mag diegene zich melden en zal ik voor straf dertigduizend komma’s op straat stoepkrijten.

PPS. De zinsnede ‘Een irritante ergernis te noemen is…’ houden we er overigens in. Die is briljant.

Volg ons op Twitter!

 

6 reacties op “Ingezonden stuk zonder interpunctie”