Tel Sell: de Mister Steamy

Een ontzettend geil apparaat, met een ontzettend geile naam: de Mister Steamy. Een apparaat met ballen. Of eigenlijk één bal. Nou ja, het is een bal. Een drogerbal. Nog zo’n geile term. Een drogerbal is een soort rubberen kruising tussen een egel, een kogelvis en een spaarvarken, die uw kleren kreukvrij droogt. Een wasdroger, strijkplank en strijkijzer verenigd in een geinig bolletje.

Waren zaken maar vaker te verenigen in een bolletje. Misschien moeten we het gewoon eens proberen; een Jood, een Palestijn en een Amerikaan in een rubberen bolletje met uitsteeksels stoppen en dan kijken of er vrede komt. Lukt het niet, een goeie mop levert het altijd op. En misschien komen ze er ook wel ongekreukt en droog uit. Want dat gebeurt dus bij de Mister Steamy, alles wat daar mee in aanraking komt, wordt kreukvrij en droog. Een uitkomst.

Hij zorgt ervoor dat er twee dingen in één keer gebeuren. Drogen en strijken. Om duidelijk te maken dat dit normaal niet tegelijk kan, laat Tel Sell in het begeleidende reclamefilmpje een wasdroger te pletter vallen op een strijkplank. Dat vind ik nog eens mooi bedacht. Alle mensen die altijd beweerden dat je wel degelijk met een wasdroger kon strijken worden eindelijk eens met hun neus op de feiten gedrukt. Eén zo’n beeld zegt meer dan duizend woorden. Strijken met een wasdroger? Nee hoor. BOEM!

Cinematografisch is het ook heel mooi gedaan; de wasdroger komt echt uit de lucht vallen. Om nog eens extra te benadrukken dat je niet helemaal goed bij je hoofd bent als je gaat strijken met een wasdroger, wordt het wasdrogerbombardement in slow motion tot u gebracht. Het is als met Holocaustontkenners meenemen naar Auschwitz: kijk maar eens heel goed, dan kun je het niet meer ontkennen.

Na duidelijk te hebben gemaakt dat een strijkplank niet bestand is tegen het gewicht van een wasdroger, wil de reclamemeneer van Tel Sell ons nog iets duidelijk maken: een gekreukt bestaan is eigenlijk geen bestaan. Er kan nog beter een wasdroger op je kop vallen dan dat je in kleren rondloopt waar een beetje kreukels in zitten; zo vaak spreekt hij het woord kreukels uit in het spotje. Hij doet of het een enge ziekte is. Ben jij al behandeld voor je kreukels?

Kreukels, het is één van die woorden die steeds gekker gaat klinken als je het vaker uitspreekt. Na vijf keer kreukel zeggen, ga je nadenken. Een kreukel? Dat slaat nergens op. Dus als u nou gewoon heel snel de Mister Steamy koopt, dan kan het woord ‘kreukels’ zo snel mogelijk uit de Dikke van Dale geschrapt worden. Ervoor in de plaats komt drogerbal, een heel normaal woord.

Volg ons op Twitter of we flikkeren een wasdroger op uw hoofd!

Het begeleidende reclamefilmpje met in de eerste tien seconden het wasdrogerbombardement:

3 reacties op “Tel Sell: de Mister Steamy”