Fietsende Chinezen

Ik weet niet precies welke ingrediënten er allemaal in sambal en kroepoek zitten, maar goed voor de evenwichtsorganen zijn ze niet. Chinezen fietsen over de weg als de bamisliertjes op uw bord, ze maken bochten op de meest gekke momenten. Doe mij dus maar gewoon nasi. Rijst is niet lang genoeg voor bochtjes. En doe mij ook maar Mongolen op een fiets, die hebben zijwieltjes.

Het is toch gek dat alle Mongolen op fietsen wel zijwieltjes hebben, maar dat ze dan opeens het land ernaast daar alweer mee ophouden. Terwijl de Chinezen dus echt wel zijwieltjes nodig hebben. Wie in een stad woont waar veel Chinese studenten gehuisvest zijn, weet er alles van. Fietsen achter een Chinees staat haast gelijk aan een bijna knappende remkabel en twee ballen op je stuurstang.

Dat is eigenlijk best gek, want nog niet eens zo heel erg lang geleden bracht Katie Melua, of zoals de Chinezen zeggen: Ka Tie Me Lua, een nummer uit waarin ze zong over het aantal fietsen in Peking. Negen miljoen zouden het er zijn. Zouden het er zijn? Het is een feit! Dat zingt Katie tenminste, en waarom zou ik zangeressen niet vertrouwen? Als dat al niet meer kan, waar moet het dan heen met de wereld? Negen miljoen fietsen in Peking dus. En geen één die er een beetje behoorlijk bestuurd wordt. Net China zelf, met al die mensenrechtenschendingen kunnen we toch ook niet echt zeggen dat dat land behoorlijk bestuurd wordt.

Of zou het Chinese regime soms alle slecht fietsende Chinezen op het eerste de beste vliegtuig naar Nederland zetten? Zo van: daar fietsen ze ook veel, ga het eerst maar eens in Leiden, Groningen of Amsterdam proberen, voor je ons weer lastigvalt met je waardeloze gefiets! Als je iemand die z’n mening wil uiten jarenlang opsluit in een gevangenis, dan is het wegsturen van waardeloze fietsers een kleinigheid.

Over het uiten van meningen, en daar al dan niet voor opgesloten worden, gesproken…Waarom hoor ik Geert Wilders eigenlijk nooit over al die slecht fietsende Chinezen in Nederland? Fietsen is toch een echte Hollandse traditie, die op schandelijke wijze te grabbel wordt gegooid door al die twijfelachtig sturende Chinezen! Bovendien gaan Chinezen ook helemaal niet lief om met eendjes, iets wat bij Geert z’n Animal Cops toch in het verkeerde keelgat zou moeten schieten. Hoog tijd om de Chinezen eens aan te pakken dus, Geert!

7 reacties op “Fietsende Chinezen”