De Onuitstaanbaar Zomercolumn – Smullen bij het tankstation

In navolging van de NOS komt ook dit zeer invloedrijke weblog met een zomercolumn. Onze verslaggever Jaap Stobbe houdt ons deze zomer op ludieke wijze op de hoogte van de wereld waarin hij leeft. Deze keer gaat het over gezond smullen bij het tankstation, samen met NOS-verslaggever Harro Brouwer.

Eens per jaar spreek ik met NOS-collega Harro Brouwer af om te gaan smullen bij het tankstation. We doen dat al jaren. Harro en ik kennen elkaar nog van de verslaggeversschool. Omdat we beiden veel op de weg zitten, is het handig om onderweg af te spreken, en dus hebben we de traditie om bij te praten onder het genot van een gehaktstaaf.

Of nou ja, een gehaktstaaf, Harro smult tegenwoordig ook andere dingen bij het tankstation; daarover meer in zijn Zomercolumn. Hier leest u wat er ná het smullen bij het tankstation gebeurde. Dat was allereerst schijten bij het tankstation. En behoorlijk ook; er was iets niet helemaal goed met de smullerij bij tankstation, denk ik. Zowel Harro als ik zat wel een half uur op de pot.

Toch, of misschien wel juist daardoor, bloeide er daarna iets moois op tussen Harro en mij. Er fonkelde opeens iets, na al die jaren dat we elkaar gekend hadden. Dus dat werd kontneuken bij het tankstation.

O, ik zie dat het alweer tijd is deze Zomercolumn met een kwinkslag af te sluiten. Nou, de gehaktstaaf van Harro smaakte ook prima. In meerdere opzichten smullen bij het tankstation… (Als dit een videocolumn was geweest, had ik nu guitig (en een beetje stout) in de camera gekeken.)

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.