De Onuitstaanbaar Zomercolumn – Hittegolf

In navolging van de NOS komt ook dit zeer invloedrijke weblog met een zomercolumn. Onze verslaggever Jaap Stobbe houdt ons deze zomer op ludieke wijze op de hoogte van de wereld waarin hij leeft. Deze keer heeft Jaap het over de hittegolf.

Een hittegolf, ik word er niet warm of koud van. Voor mij draait de mallemolen gewoon door. Zo had ik als iedere week met mijn goede vriend en NOS-collega Gerri Eickhof afgesproken. Wij doen elke week wat leuks met elkaar; deze keer had Gerri bedacht om naar Artis te gaan. Z’n zoontje van twaalf zou ook meegaan.

Enfin, het resultaat daarvan kunt u zien in zijn Zomercolumn. Ik kan er kort over zijn: het was heel leuk en we hebben een ijsbeer zien kakken – jammer dat Gerri dat niet in z’n Zomercolumn had opgenomen en alleen maar lichtgevende vissen liet zien.

Na het bezoekje aan Artis hebben we het zweet van elkaars lichamen gedept met een doekje, want het was natuurlijk nog steeds hartstikke warm. Er ontstond een zekere erotische spanning tussen mij, Gerri en z’n zoontje. Dat was best apart. Ik gooi het ook maar op de hitte.

Het werd nog gekker toen Gerri me vertelde dat het niet zo goed ging tussen hem en z’n vrouw, hetgeen ook wel bleek toen we met z’n drieën naar zijn huis gingen voor een glaasje prik en hij z’n vrouw tot bloedens toe met een koekenpan op het hoofd sloeg.

Nou, is het alweer tijd om deze alles behalve bloedeloze (hihi) Zomercolumn met een kwinkslag af te sluiten: één ding is zeker, hittegolf of niet, met Gerri is het altijd herrie (als dit een videocolumn was, zou ik nu guitig in de camera kijken).

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.