Cupcakes

Two girls, one cupcake, het lijkt me ook geen pretje om naar een filmpje met die titel te moeten kijken. Dat je ze eerst giechelend bezig ziet met boter, suiker, bloem en eieren en er daarna zo’n verschrikkelijk bakpapiertje tevoorschijn komt.

En o jee, daar zwenkt de camera al naar het keukenblad, waar het glinstert in felle kleuren waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Dat zijn de versieringen die de twee girls straks op de cupcakes gaan leggen. Want zonder hysterische versieringen is een cupcake geen cupcake. Dan is het gewoon een cakeje om op te vreten, en geen cupcake, waar je als girl urenlang cupcake-versier-plezier van kunt hebben.

Uit de oven en ja hoor, daar zijn de girls de cupcake al aan het versieren. Het stukje deeg ziet er opeens uit alsof de regenboog eroverheen heeft gescheten. En kijk ze eens lol hebben, om een cakeje. Het is angstaanjagend om te bekijken. Onwerkelijk.

Ahhhhhhhh bah! Nu eten ze de cupcake ook nog op! Ze stoppen die zoete rommel gewoon in hun mond, onderwijl druk kwekkend en roddelend zoals alleen cupcakes bakkende girls dat kunnen. Neeeeeeeee, ik hou het niet meer vol! Dit is het allersmerigste filmpje dat ik ooit heb gezien.

En het ergste is: de TROS liet in het tv-programma De CupCakeCup ook jongetjes van twaalf meedoen aan deze cupcakeporno. Op die manier worden we godverdomme natuurlijk nooit wereldkampioen!

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.