Die rare flapperd aan de achterkant van een Craft-shirt

Als ik in de winter ga hardlopen, draag ik onder mijn capuchontrui vaak een Craft-shirt waarop ik met een benzinestift, in grote, zwarte letters ‘Frots Sossing’ heb geschreven. Dat heeft iets met Frits Sissing en perziken te maken. Lang verhaal. En het is ook niet eens het gekste aan mijn Craft-shirt.

Het gekste aan mijn Craft-shirt is die grote flapperd aan de achterkant – ik noem het een flapperd omdat het een flapperd is. Dat ding hangt daar maar een beetje gerafeld onder de voorkant uit te hangen.

Waarom?

Om mijn billetjes warm te houden? Zou kunnen, maar waarom hebben dan niet alle truien, t-shirts en overhemden zo’n billetjeswarmhoudflapperd? Nee, ik denk dat Craft gewoon een heel simpel en gemeen een spelletje met ons speelt.

‘Wij maken toch als enige van die lekkere warme shirts, dus laten we de mensen eens pesten door een compleet nutteloze flapperd aan de achterkant van die shirts te maken. Kijken of de mensen het pikken.’ Ja hoor, die pikken het.

Ze lachen zich kapot, op het hoofdkantoor van Craft.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

Één reactie op “Die rare flapperd aan de achterkant van een Craft-shirt”