Jan en zijn vinyl handschoenen

Eerlijk gezegd wist ik eerst niet precies wat het waren, vinyl handschoenen. Ik kende vinyl vooral van platen met muziek erop. Een google-zoekopdracht leerde me dat vinyl handschoenen de hiernaast afgebeelde handschoenen zijn. Het zijn van die vieze tandartshandschoenen, voor stelletjes die niet zwanger willen worden na het vingeren.

De reden voor die google-zoekopdracht was een mail van vinyl handschoenenmagnaat Jan naar info@onuitstaanbaar.nl. Jan stelde een linkruil voor. Hij zou een link naar dit invloedrijke weblog plaatsen op zijn website vinyl-handschoenen.nl als ik u een link naar zijn handschoenensite voorschotelde. Hieronder ziet u hoe Jan dat precies voor zich ziet:

 

Omdat ik niet zomaar vinyl handschoenen ga aanprijzen op dit gezaghebbende weblog, heb ik Jan even gemaild met een paar voor mij belangrijke vragen. Als Jan deze vragen op een bevredigende manier beantwoordt, dan gaan zowel voor Jan als voor mij de miljoenen binnenstromen, want om een ergernis-vinyl handschoenen-kongsie kan niemand heen!

Vragen aan Jan:

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

11 reacties op “Jan en zijn vinyl handschoenen”