Aanbiedingen van Marktplaats

Sinds ik meedeed met het Marktplaats Paasspel – alleen maar om er een stukje over te schrijven, voor jullie! – en ik mijn mailadres aan de online veilingsite gaf, bombarderen ze me plat met aanbiedingen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij.

Ik ga het zo gek ook niet bedenken, dan had ik nu wellicht iets geschreven over een aanbieding voor een elektrisch aangedreven hobbelpaard. Nee, ik neem met jullie gewoon even vier aanbiedingen door die onlangs daadwerkelijk in mijn postvakje belandden.

Aanbieding 1. De eerste aanbieding van Marktplaats die ik met u wil bespreken, betreft de Dirt Devil. Dat kan van alles zijn, maar bovenal is het een stofzuiger. Zonder zak, maar met ‘onvervalste turbolook door multicyclones’. De Dirt Devil, die voluit de Dirt Devil Infinity VS8 Turbo M5036-4 heet, heeft ook een HEPA-filter en een 1600 Watt motor. Dit zorgt ervoor dat hij eruitziet als een ruimteschip voor mensen van het formaat van Roel van Velzen.

Aanbieding 2. De tweede aanbieding betreft ook al een schoonmaakproduct. Een multifunctionele stoomreiniger om precies te zijn. In het Engels heet hij de Steam Power Mop. Multifunctioneel, maar je kunt toch alleen middels stoom reinigen. Nee, dat is flauw. Ze bedoelen natuurlijk dat hij veel materialen kan schoonmaken. Dat blijkt ook wel, want volgens de productinformatie maakt hij marmer, laminaat, steen en beschermde houtoppervlakten schoon. En vinyl. Handig als je je platencollectie eens wilt reinigen.

Aanbieding 3. Een luxe schommelbed. Maar niet zomaar een luxe schommelbed. Nee, een luxe schommelbed met een makkelijke opstaphoogte van58 centimeter. Geen 57 centinmeter, of59 centimeter dus, maar precies58 centimeter. Dat is echt de ideale opstaphoogte voor luxeschommelstoelen. Behalve voor mensen van het formaat van Roel van Velzen dan. Maar die gaan maar gewoon op een normale stoel in de tuin zitten. Of met een puntmutsje op tussen de begonia’s staan.

Aanbieding 4. Mijn persoonlijke favoriet: een multifunctionele vouwladder. Dat is een touwladder, maar dan met een v in plaats van een t; wat het gelijk een heel ander product maakt. De maximale belasting is 150 kilo. Voor de verandering is dat ideaal voor mensen van het formaat van Roel van Velzen. Zij kunnen daardoor met z’n drieën tegelijk op de ladder staan. En ze hoeven dan ook nog niet eens echt uit te kijken, want de ladder beschikt over antislipbomen. Dat is denk ik goed.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.