De analyticus Edwin van der Sar

In september schreef confrère Pat al over hem. Inderdaad, dit gaat over ‘Mr. inderdaad en zal ik maar zeggen’ Edwin van der Sar, analyticus in de Sjempjens Liek voor de NOS. Gisteren was het weer raak bij Chelsea-Napoli. Daarom vandaag in de reprise, met als toevoeging dat Edwin het ditmaal ook nog voor elkaar kreeg om in één zin drie keer het woord eigenlijk te zeggen..

Inderdaad, Edwin van der Sar is klaar voor een nieuwe carrière, zal ik maar zeggen. Inderdaad, hij heeft zich voor een studie sportmanagement ingeschreven. Zal ik maar zeggen. Inderdaad. Het is inderdaad tijd voor iets anders, zal ik maar zeggen. Sportmanagement inderdaad. Johan Cruijff academie inderdaad.

Was wel een beetje zenuwachting, zal ik maar zeggen. Zo’n eerste keer altijd spannend inderdaad. Giggs zal ik maar zeggen inderdaad. Inderdaad. Ja Tom, inderdaad. Toine ook, inderdaad. Iets over Alex Ferguson inderdaad. Zal ik maar zeggen.

Inderdaad.

Iets over tactiek en wie beter was inderdaad. Iets met keepers inderdaad.

Zal ik maar zeggen.

Jaja, inderdaad.

Eins, zwei inderdaad, anders wordt Jaap Stobbe kwaad!

Schweinebraten inderdaad!

Inderdaad, inderdaad. Inderdaad, inderdaad. Inderdaad, inderdaad. Inderdaad, inderdaad.

Inderdaad, inderdaad. Inderdaad, inderdaad. Inderdaad, inderdaad. Inderdaad, inderdaad.

Inderdaad, inderdaad. Inderdaad, inderdaad. Inderdaad, inderdaad. Inderdaad, inderdaad.

Inderdaad, inderdaad. Inderdaad, inderdaad. Inderdaad, inderdaad. Inderdaad, inderdaad.

Inderdaad, inderdaad. Inderdaad, inderdaad. Inderdaad, inderdaad. Inderdaad, inderdaad.

Inderdaad, inderdaad. Inderdaad, inderdaad. Inderdaad, inderdaad. Inderdaad, inderdaad.

Zal ik maar zeggen. Zal ik maar zeggen. Zal ik maar zeggen. Zal ik maar zeggen. Zal ik maar zeggen.

Zal ik maar zeggen. Zal ik maar zeggen. Zal ik maar zeggen. Zal ik maar zeggen. Zal ik maar zeggen.

Zal ik maar zeggen. Zal ik maar zeggen. Zal ik maar zeggen. Zal ik maar zeggen. Zal ik maar zeggen.

Zal ik maar zeggen. Zal ik maar zeggen. Zal ik maar zeggen. Zal ik maar zeggen. Zal ik maar zeggen.

Zal ik maar zeggen. Zal ik maar zeggen. Zal ik maar zeggen. Zal ik maar zeggen. Zal ik maar zeggen.

Zzzzzzzzzzzzz, inderdaad.

Ging lekker, inderdaad.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

8 reacties op “De analyticus Edwin van der Sar”