Voorhuid verstaan in plaats van voorruit

Die ontzettende eikels van Carglass zijn er mee begonnen. De reclame waar het me voor het eerst opviel, begon uiteraard met dat vervelende liedje van ze. Carglass repareert, Carglass vervangt! – ze vervangen blijkbaar alles, behalve eens een keer dat liedje! Daarna kwam medewerker Paul in beeld. Hij zat in een auto en droeg een Carglass-bodywarmer.

Zittend in een testauto en zijn Carglass-bodywarmer vertelde Paul over sterretjes. Dat ze kunnen doorscheuren als je over een drempel rijdt. En dat je er daarom dus op tijd bij moet zijn. Want dan kan Carglass de voorhuid repareren zonder dat deze vervangen hoeft te worden. Opeens zag ik Paul van Carglass in z’n bodywarmer mijn voorhuid ‘repareren’ door zijn HPX2-wax te injecteren. Au!

Een losstaand incident tussen mij, Paul en zijn Carglass-bodywarmer, zou je denken. Nee hoor. Laatst, bij een reclame voor de Ford Fiesta, gebeurde het weer. Ik hoorde een reclamestem zeggen dat het een auto is met voorhuidverwarming, waardoor je je voorhuid niet meer hoeft te krabben. Wederom kromp ik ineen op de bank. Een verwarmde voorhuid! Of anders met zo’n krabber over je voorhuid. Dat is ook niet fijn. Au!

Er zijn natuurlijk best overeenkomsten tussen de voorhuid en de voorruit. Je kunt bijvoorbeeld zonder beiden; dat bewijzen Joden en Formule1-auto’s nog iedere dag. Maar in uitspraak verschillen ze toch echt een paar letters. Beste reclamemensen, articuleer alsjeblieft ietsje duidelijker. De voorhuid is gevoelige materie!

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

Paul, zijn bodywarmer, en de voorhuid. 

httpvh://www.youtube.com/watch?v=cGU29Kj_vtc

Één reactie op “Voorhuid verstaan in plaats van voorruit”