Meldpunt Humberto Tan

In navolging van de PVV lanceert ook dit zeer invloedrijke weblog een meldpunt. Je kunt wel roepen dat je heel invloedrijk bent, maar zolang je geen meldpunt hebt, klopt daar natuurlijk eigenlijk helemaal niks van. Daarom presenteren wij hierbij met gepaste trots het Meldpunt Humberto Tan.

Bij het meldpunt – dat bestaat uit het reactiepaneel onder dit stukje – kunt u al uw klachten over Humberto Tan kwijt. Natuurlijk willen we Humberto Tan niet over één kam scheren, maar het is wel een ontzettende lul. Dus klachten te over, zou je denken.

Het kan gaan over hoe hij u ooit als kind van drie heeft behandeld tijdens de voorbeschouwing van de voetbalwedstrijd SC Heerenveen-PSV. Maar het kan ook zijn dat u zich stoorde aan zijn overdreven intonatie tijdens het voorlezen van de opstellingen van Heracles Almelo en VVV Venlo.

Daarnaast zijn klachten denkbaar over geluidsoverlast veroorzaakt door een lachsalvo van Humberto, na een ‘grapje’ van Albert Verlinde. Schroom tevens niet te melden wanneer Humberto er een potje van heeft gemaakt bij het stucen van een muur in uw huis.

U kunt natuurlijk ook schrijven dat Humberto Tan een lul is.

Tot slot; geen interactief meldpunt zonder huisregels. Laat dat meervoud maar weg. Er is er maar eentje: opmerkingen van huisvrouwen dat Humberto zo’n goedlachse, sympathieke jongen is, zullen zonder omhaal verwijderd worden!

PS. We werken nog aan een Meldpunt Frits Barend.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

22 reacties op “Meldpunt Humberto Tan”