12 voorspellingen voor 2012

Als zeer invloedrijk weblog kunnen we natuurlijk niet aan het nieuwe jaar beginnen zonder dingen te voorspellen. Omdat dit de eerste keer is dat wij ons aan voorspellingen wagen, zou het kunnen dat we ons niet helemaal aan de geldende voorspelregels houden. Klachten over de voorspellingen kunt u derhalve achterlaten in de comments of mailen naar klachten@onuitstaanbaar.nl, maar wij voorspellen dat er niet op gereageerd zal worden.

Voorspelling 1: In 2012 verwachten wij hier en daar een Piet Paulusma, afgewisseld met periodes van Erwin Krol. ’s Avonds is er kans op een stevige Peter Timofeeff.

Voorspelling 2: 2012 zal ook weer uit 365 dagen bestaan, behalve als het een schrikkeljaar is, maar dat mag u zelf even uitzoeken op de kalender.

Voorspelling 3: In 2012 zal er een debiel bekend worden doordat hij één of ander televisieprogramma met een jury wint.

Voorspelling 4: In 2012 zal het kwartje vallen. De euro blijft gewoon bestaan.

Voorspelling 5: Voorspelling 6 van dit stukje zal een hele slechte voorspelling worden.

Voorspelling 6: Humberto Tan wordt in 2012 door het magazine Time uitgeroepen tot ‘Persoon van het jaar’.

Voorspelling 7: Voorspel wordt de nieuwe hype op seksueel gebied in 2012. Op den duur – waarschijnlijk zo rond eind april – is de hype weer over en gaat iedereen in bed scrabbelen op zijn of haar mobiele telefoon. Een orgasme sluiten wij niet uit bij mensen die het woord ‘xylotheek’ leggen op vakjes met drie keer letterwaarde en drie keer woordwaarde.

Voorspelling 8: 2012 wordt hét jaar van Ivo Niehe. Het zal heel snel met hem gaan. Hij krijgt bloemen. Die geeft hij aan ‘de meneer hier’.

Voorspelling 9: In 2012 wordt het Europees kampioenschap voetballen zowel in Polen als in de Oekraïne gehouden.

Voorspelling 10: In 2012 zal iedereen eindelijk ophouden met het schrijven en zeggen van de Oekraïne. In plaats daarvan rukt het gebruik van de Letland, het Tsjaad en Ivo Niehe op. Groene boekje zal alle drie de schrijfwijzen opnemen.

Voorspelling 11: Frits Barend gaat zich in 2012 ergens mee bemoeien. Hij zal ook gaan onthullen dat hij Joods is.

Voorspelling 12: De eigenaren van het zeer invloedrijke weblog onuitstaanbaar.nl worden in 2012 miljonair door een record aantal hits als gevolg van een publiciteitsgolf die loskomt nadat Frits Barend een rechtszaak tegen ze aanspant omdat hij op het betreffende weblog voor ‘luizig mannetje’, ‘de grootste lul sinds Ron Jeremy’, en ‘het ergste wat het heelal is overkomen sinds de oerknal’ wordt uitgemaakt.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

9 reacties op “12 voorspellingen voor 2012”