‘Ik ben er even niet’

Tuut… tuut… tuut… tuut… tuut…tuut… tuut… tuut… tuut… tuut – die gaat niet opnemen, denk ik al voorzichtig – tuut… tuut… tuut… tuut… tuut… tuut… tuut. Ander geluidje – die gaat dus inderdaad niet opnemen. Daarna: ‘Hallo, dit is de voicemail van Huppeldepup Huppeldepup. Ik ben er even niet. Je weet wat je moet doen.’ Piiiiiiiieeeeeeeeep!

‘Ik ben er even niet.’ Hoezo niet? Ben je met je ruimteschip even naar de toekomst gereisd om te kijken of ze Dokter Oetker dan gewoon weer Dokter Oetker noemen? Of ben je juist naar de toekomst gereisd om erachter te komen da ze een ‘oetlul’ dan misschien zelfs wel een ‘utloel’ noemen? Kleine kans. Dat iets sneller dan het licht kon, is alweer rechtgezet door de Rijksuniversiteit van Groningen. Naar de toekomst reizen blijft voorlopig toekomstmuziek.

Je bent er dus wel. Misschien zit je te poepen, en vind je dat – persend op een toilet – niet de ideale situatie om een telefoontje te beantwoorden. Groot gelijk, poepen vergt de nodige concentratie, maar spreek dan niet een voicemail in waar de frase ‘Ik ben er even niet’ in voorkomt.

Dit is een beter bericht: ‘Hallo, dit is de voicemail van Huppeldepup Huppeldepup. Waarschijnlijk zit ik even lekker te poepen en vind ik het een beetje gek om dan met je te praten. Bovendien vergt poepen toch de nodige concentratie. Nou, ja…, spreek maar wat in, dan bel ik je terug als ik klaar ben met poepen.’

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

Dit kan natuurlijk ook: 

httpvh://www.youtube.com/watch?v=ria37d9mInY