Ouwe Trekgeit

Sedert enkele dagen heb ik er een nieuwe volger bij op Twitter. Ouwe Trekgeit heet hij; op Twitter wordt dat @trekgeit. Een mooie naam, maar ik heb geen idee wie Ouwe Trekgeit is. Het gebeurt wel vaker op Twitter, dat je opeens gevolgd wordt door iemand die je totaal niet kent.

Meestal is daar dan een tweet van jezelf aan vooraf gegaan. Iets als: ‘Potverdomme, de spijkerbroek die ik nu draag, zit eigenlijk helemaal niet lekker!’ Een paar minuten later volgt @onlinelekkerzittendebroekenkopen je. Maar over geiten heb ik nog nooit wat getweet; over trekgeiten al helemaal niet. En toch volgt @trekgeit mij. Een mysterie.

Ik heb Ouwe Trekgeit teruggevolgd, zoals dat met een lelijk woord heet. Ik heb zelfs op z’n profiel geklikt. Trekgeit bleek veel mensen te volgen die ik ook volg. Kende ik Ouwe Trekgeit dan toch? Om meer informatie in te winnen, klikte ik op de website die hij aan zijn profiel had verbonden, www.trekgeit.nl luidde de URL.

Behalve dat ik nu weet dat er mensen zijn die het lekker vinden om in het leer gehuld aan de hakken van latex laarzen te likken, en dat Oma Annemieke het prima vindt om in al haar gaten afgepaald te worden, werd ik daar niet veel wijzer van; de URL www.trekgeit.nl stuurde mij onmiddellijk door naar een pornosite met de naam beastfuckers.nl. Grapje van Ouwe Trekgeit.

Was die hele Ouwe Trekgeit niet sowieso een grapje, misschien wel van de vriend waarbij ik ooit een HEMA-rookworst door de brievenbus duwde? Het maakt ook eigenlijk niet uit. Ouwe Trekgeit is er, en daar ben ik blij mee. Ik smul van zijn politieke commentaren waarin met name de PvdA het moet ontgelden.

Ondertussen ben ik op Facebook bevriend geraakt met ene Japie Lodderman. Het zijn rare tijden.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

74 reacties op “Ouwe Trekgeit”