Geheel onverzorgde voetreizen aanbieden

Een girale euro, geen voortzetting van de impeachmentprocedure tegen Bill Clinton, de veteranenziekte, de laatste editie van het toernooi om de Europa Cup II, de eerste touroverwinning van Lance Armstrong, de Vengaboys, de zes miljardste mens, het huwelijk van Prins Filip en prinses Mathilde, American Beauty, de eerste Big Brother en derhalve Ruud Benard. Prince die een feestje viert. Het is allemaal heel erg 1999. Net als geheel onverzorgde voetreizen aanbieden.

Toch gebeurt het nu ook nog wel eens. Terwijl ik niet eens zeker weet of het in 1999 wel leuk was: een man die in een aftands dorpshuis één of ander lullig quizje staat te presenteren en dan met een glimlach van oor tot oor, alsof hij net de beste grap ooit heeft bedacht, zegt dat de hoofdprijs een geheel onverzorgde voetreis is. Vaak naar Rome, waarschijnlijk omdat alle wegen daar toch al heen leiden.

Zo’n grap – het is een grap omdat iets geheel onverzorgds aanbieden behoorlijk paradoxaal is, en een voetreis naar een verre bestemming door menigeen niet echt als een prijs wordt gezien – heeft eigenlijk al vanaf het moment dat hij bedacht werd een baard. Maar vooruit, in 1999 kon het nog. Je gaf er indirect mee aan dat men de competitie waarin de prijs werd uitgeloofd niet heel erg serieus genomen moest worden.

Nu, in 2011, moet je maar wat anders bedenken om dat aan te geven. Het aanbieden van een geheel onverzorgde voetreis, ook al is het alleen maar naar de koelkast om bier te halen, kan echt niet meer. Dus…, mensen die leuk uit de hoek willen komen bij het bedenken van prijzen, wees eens creatief! Iets aanbieden dat onverzorgd is, kan vanaf heden alleen nog maar als je ook daadwerkelijk een zwerver in cadeaupapier in de garage hebt staan. En ja, die hebben ook een baard.

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

7 reacties op “Geheel onverzorgde voetreizen aanbieden”