Een foto van DSK, Barack Obama en Michelle Obama

Het cliché dat een beeld meer zegt dat duizend woorden vond ik altijd maar een beetje onzin. Een stukjesschrijver zou ook eens iets anders moeten beweren. Dan had hij beter beeldhouwer kunnen worden. Maar door een foto van Dominique Strauss Kahn, Barack Obama en Michelle Obama ben ik toch gaan twijfelen.

Deze foto heeft alles voor mij. Drie mensen, drie verschillende blikken, drie verschillende gedachten. En vermoedelijk één stijve penis. U ziet hieronder zelf ook wel wat er aan de hand is, maar omdat ik dus inderdaad een stukjesschrijver ben en geen beeldhouwer heb ik onder de foto toch even neergezet wat deze drie mensen precies dachten op het moment dat de fotograaf afdrukte. Eerst de foto.

Dominique Strauss Kahn denkt volgens mij het volgende – en hou daarbij in het achterhoofd dat hij het allemaal in het Frans denkt, wat het allemaal nog een stukje geiler maakt: ‘Oolalalala! Madame Obama toch, u mag er wel zijn. Stond ik hier niet op een of andere topontmoeting, maar in een badkamer, dan had ik onmiddellijk min broek uitgetrokken. Daar was ik echt niet bang voor geweest. Die meneer naast me, die zo angstvallig mijn arm staat vast te houden, en die ik compleet negeer, is een neger en zal dus best een grote penis hebben, maar tegen mijn 30 centimeter kan hij niet op! Nee, mevrouw Obama, u bent voor mij… let maar op.’

Barack Obama – en hou daarbij in het achterhoofd dat elke Amerikaanse President zegt dat hij heel erg in God gelooft enzo, maar dat dat eigenlijk wel meevalt: ‘Godverdegodver, wat staat die ouwe bok daar nou geil naar mijn vrouw te koekeloeren. En Nicholas (Sarkozy, red.) had me nog wel zo gewaarschuwd: hou je vrouw bij die grijsaard uit de buurt. En nu staat-ie haar godverdomme op nog geen meter afstand van mij met z’n ogen uit te kleden. Ik doe ‘em wat, die lul!…… …… Hou je in Barack, als Osamavanger kun je veel maken, maar een andere hotemetoot op een podium op z’n bek timmeren is niet goed voor m’n imago. Zie ik daar nou ook nog een bobbel in z’n broek!? Wel Godverdomme, ik kan maar beter m’n hand heel ongemakkelijk op de zijne leggen.’

Michelle Obama – hou daarbij in het achterhoofd dat zij een vrouw is en er dus niks van begrijpt: ‘Uhhh… ik moet straks Sasha nog naar klarinetles brengen. Daarna moet ik Malia helpen met haar wiskunde. Dan moet ik de onderbroeken…hé wat staat die oude man daar nou gek naar me te lachen?… nou ja, ik lach wel even terug… goed, de onderbroeken van Barack dus…’

Volg ons ook op Twitter!

9 reacties op “Een foto van DSK, Barack Obama en Michelle Obama”