Zeer belangrijk shownieuws (week 19)

Omdat we weten dat u het heel erg druk hebt, maar wel op de hoogte wilt blijven van al dat zeer belangrijke shownieuws dat dagelijks over ons uitgestort wordt, houden wij de zogenaamde achterklappagina van nu.nl en de Privépagina van de Telegraaf een beetje voor u in de gaten. Hieronder treft u een overzicht van week 17, met nog wat gratis duiding erbij ook.

Zoon Ruud Gullit vast voor drugshandel

De zoon van Ruud Gullit is in Lecco, Italië gearresteerd vanwege het handelen in marihuana. Op dit moment zit hij in de gevangenis. In een reactie laat de zoon van Ruud Gullit weten zich niet al te veel zorgen te maken over de opsluiting. ‘Wij Gullits blijven nooit heel erg lang op één plek, dus ze zullen me op den duur wel weer vrij laten.’ Ook Ruud Gullit reageerde: ‘Met zo’n zoon ben ik niet te benijden.’

Patricia Paay perplex over optreden K3 bij Toppers

K3 mag optreden met De Toppers en Patricia Paay is daar boos over. Er was namelijk eerst sprake van dat zij en wat andere oude wijven mochten optreden. Ze laat weten – en dit laat ze echt weten, het is niet iets wat ik verzin – dat ze er helemaal niets van snapt dat K3  in de Arena staat – en nu komt het. ‘Nu moet het publiek kijken naar het optreden van drie kabouters.’ Dries Roelvink reageerde door te zeggen dat hij ook best bereid is vlechtjes te nemen en een zuurstokroze jurkje aan te trekken. ‘Zolang ik maar kan optreden met de Toppers; ik zou bij wijze van spreken slechts gekleed in een strak geel zwembroekje in de Arena gaan staan.’

Chris Zegers houdt vriendin uit de media

Chris Zegers heeft nu vijftien maanden een relatie met een zekere Marije en vertelt in de media dat hij haar uit de media houdt. ‘Soms als ik vermoed dat er media op de stoep staan, dan plak ik een stuk ducttape op haar mond en stop ik haar in een geluidsdichte kist die ik in de kelder heb staan. Ik vermoed erg vaak dat er media op de stoep staan. Ik bel ze ook geregeld zelf op om de stoep te komen staan. Ik kan Marije eigenlijk niet uitstaan.’

GTST-actrice verloor vrienden door anorexia

Marly van der Velden, die in de soap Goede Tijden Slechte Tijden Nina Sanders speelt, verloor veel vrienden toen ze anorexia had. De redactie van onuitstaanbaar wilde weten of dit vaker gebeurt en belde met anorexia-expert D. Roelvink, die toevalligerwijs dezelfde naam draagt als rasartiest D. Roelvink.‘Nee, dat is zeer ongebruikelijk, de meeste mensen verliezen gewicht als ze aan anorexia lijden’, was de veelzeggende reactie van anorexia-expert D. Roelvink. Rasartiest D. Roelvink liet weten dat hij overweegt in hongerstaking te gaan zolang hij niet wordt aangewezen als vijfde Topper.

Volg ons ook op Twitter!

15 reacties op “Zeer belangrijk shownieuws (week 19)”