Een rechts geluid door Bim Wosboom: Onrendabelen

Omdat de redactieleden van onuitstaanbaar.nl allemaal linkse kerkkaffers zijn, die de hele dag naar gesubsidieerd toneel zitten te kijken en belastinggeld in een bodemloze put staan te scheppen terwijl ze met een allochtoon staan te knuffelen, hebben we iemand ingehuurd die elke een zondag een authentiek rechts geluid laat horen op dit zeer invloedrijke weblog. Zijn naam is Bim Wosboom en hij maakt korte metten met ‘the left church of Holland’.

Eergisteren was het wederom Koninginnedag. De dag bij uitstek waarop het gepeupel verkleed als een Oranje penis zich een stuk in de kraag zuipt, met elkander op de vuist gaat om vervolgens een SOA op te lopen door op een verlopen blonde slet te klimmen. Oranje boven, hiep hoi.

Im Staub damit! Maar goed. Voor een groot gedeelte van het hossende gepeupel is het alle dagen Koninginnedag. Dat zijn de onrendabelen. Het grauw dat in volkswijken huist, op een zomerdag gezeten op een krat bier naar Leef als een Zigeuner luistert (met wife-beater om de bierbuik!) en het grut dat van uw belastingcenten 365 dagen per jaar vakantie viert. Lekker op de bank hangen, shagje erbij, biertje opentrekken; en er nog voor betaald worden ook.

Je zou overigens ook wel gek zijn om te werken. Waarom 36 uur per week opdraven voor een fooi meer dan hetgeen je van de overheid krijgt om op je luie dikke reet te blijven liggen. Wietplantage erbij, af en toe een middagje zwart bijklussen, beetje dealen en verder lekka chillen, jeweetzelluf. En passant nog even lekker aan je kinderen zitten (pedofilie hoort er ook gewoon bij in de volksbuurt – vooral in Brabant) en aan je Honda Civic met dubbele knalpijp knutselen.

Vroeger werd dit gepeupel tenminste nog als kanonnenvoer gebruikt, of ingezet om bruintjes aan de andere kant van de oceaan de harses in te slaan, maar daar mag je ze tegenwoordig ook niet meer voor gebruiken. Nee, tegenwoordig noem je ze sociaal zwakkeren en is het heel erg als je ze kort. En tussentijds fokken de vrouwelijke onrendabelen lekker verder om meer fokpremie…eh…kinderbijslag te vangen. Het liefst ook nog van zoveel mogelijk verschillende mannen: des te meer inkomsten. U weet wel, van die blonde snollen die afgeragde buggies met koffiekleurige bastaardjes luisterend naar namen als D’Shairo en Shaniqa voortduwen.

Konden ze maar de builenpest of cholera oplopen! Jammer genoeg hebben we die tijden achter ons gelaten. Ze steriliseren mag ook al niet. Je  moet vooral begrijpen dan deze mensen zielig zijn. Ze hebben het zo moeilijk. Ze gaan ook nooit op vakantie. En ze hadden alweer geen Dubbelfris bij de Voedselbank. Man, man, man wat zijn ze zielig. Trouwens, ze maken die sjekkies ook al zo duur. En de 200 euro huur voor een sociale huurwoning van 100 vierkante meter gaat ook al met 2% omhoog.

Wat mij betreft dienende onrendabelen elke dag 5 kilometer te lopen naar een kantoortje waar ze een paar bonnetjes krijgen waar ze droog brood en een paar piepers mogen ontvangen, ter overlegging van hun onrendabelenstempelkaartje. Het laatste wat je namelijk moet doen is dit soort gepeupel in staat te stellen dat ze hun paupergedrag voort te kunnen zetten. Rucksichtslos en vollstandig aanpakken die onrendabelen.

Zo en dat wouden we effe kwijt.