Een rechts geluid door Bim Wosboom: Echte Europeanen

Omdat de redactieleden van onuitstaanbaar.nl allemaal linkse kerkkaffers zijn, die de hele dag naar gesubsidieerd toneel zitten te kijken en belastinggeld in een bodemloze put staan te scheppen terwijl ze met een allochtoon staan te knuffelen, hebben we iemand ingehuurd die elke een zondag een authentiek rechts geluid laat horen op dit zeer invloedrijke weblog. Zijn naam is Bim Wosboom en hij maakt korte metten met ‘the left church of Holland’.

Je hebt partijnamen en je hebt partijnamen. Christendemocratisch Appèl is een benaming waar bij iedere atheïstische Verlichtingsfundamentalist de haren recht overend gaan staan. De Partij van de Arbeid en de Partij voor de Vrijheid dekken de lading dermate beroerd dat het grappig zou zijn ware het niet tragisch.

De meest geniale naam acht ik echter de Echte Finnen. Bij Echte Finnen denk ik aan witharige, melkbleke slungels die namen als Jussi, Paavo en Antti hebben. Hun gezondste groente is knakworst, ze kunnen goed ijshockey spelen en hun heroïsche verzet tegen de Bolsjewistische horen in de Winteroorlog spreekt nog altijd tot de verbeelding.

De Echte Finnen hebben bijkans de grootst mogelijke hekel aan Zweedstaligen. Nu schijnen de Zweden in Finland eenzelfde rol te vervullen als Friezen hier ten lande, dus dat ze een groot deel van het Finse electoraat op de zenuwen werken kan ik me goed voorstellen. Maar waar Antti, Jussi en Paavo echt pissed off over zijn, is dat het gretig geïnde belastinggeld dat zij opbrengen met rendieren schieten, ijshockeyen en Nokia over de balk wordt gesmeten om luie uitvreters in Portugal, Griekenland, Spanje en Italië de hand boven het hoofd te houden.

Het wreekt zich nu dat de Europese Unie een speledingetje van talentloze technocraten en luchtfietsers als Guy Verhofstadt (weer zo’n kut-Vlaming) is. Waar corrupte weekdieren als Barroso en Prodi de scepter over de Europese Commissie zwaaien, waar een halfzacht ei als Van Rompuy (kut-Vlaming de zoveelste) burgemeester bromsnor van Europa mag spelen met een of ander paard uit het perfide Albion als assistente. Voor veel Europese ingezetenen is de EU synoniem met ellende.

Slaven (letterlijk èn figuurlijk) die autochtonen het brood uit de mond stoten (they took yer JERB!!!), zigeuners die hun accordeons des dood hanteren en argeloze voorbijgangers beroven, een verbod gericht tegen glazenwassers om vanaf een ladder te werken en ga zo maar door.

Uit een soort halsstarrigheid en modieus puberaal gedrag verklaren onze progressieve vrindjes en vrindinnetjes zich hier groot voorstander van. Omdat het opeens hip is om van Europa te houden, is kritiek erop leeg populisme (enter de Kutbelg die komt rondbazelen hoe fantastisch de EU is, en passant de nodige Godwins debiterend). Hippe brillen knikken ja en amen. Goh wat zijn we blij met elkander.

De EU is een verrot systeem, een combinatie van linkse luchtfietserij van progressief Noord-Europa, liegende oplichters die meuren naar een miljoen oksels uit Zuid-Europa, met de laagschedelige antisemieten en maffiosi die na de val van het Bolsjewisme Oost-Europa in hun greep houden. Echte Europeanen, de hardwerkende Jannen, Benoîts, Stanislaws, Gunthers en Ole-Petters, die zijn altijd weer de lul.

Waarom aldus geen beweging genaamd de Echte Europeanen, die een democratische, kleinschalige EU voorstaat? ‘T is maar een ideetje.

Bim, net uit zijn Zweedse gaat maar weer eens aan de Franse wijn, terwijl hij zijn Italiaanse schoenen aantrekt.

5 reacties op “Een rechts geluid door Bim Wosboom: Echte Europeanen”