Een rechts geluid door Bim Wosboom: Portemonnee van de Anderen

Omdat de redactieleden van onuitstaanbaar.nl allemaal linkse kutkerkkaffers zijn, die de hele dag naar gesubsidieerd toneel zitten te kijken en belastinggeld in een bodemloze put staan te scheppen terwijl ze met een allochtoon staan te knuffelen, hebben we iemand ingehuurd die elke een zondag een authentiek rechts geluid laat horen op dit zeer invloedrijke weblog. Zijn naam is Bim Wosboom en hij maakt korte metten met ‘the left church of Holland’.

Als er berichten opduiken over frauderende wethouders, burgemeesters die Zonnekoning in Ghana spelen en lijsttrekkers die gesubsidieerd door de belastingbetaler voor het luttele bedrag van €850,- in een kapitale villa wonen, dan kun je er de donder opzeggen dat het PvdA-ers zijn.

Geboefte, rapalje, schurkentuig! Dat is het allemaal, stuk voor stuk. De Rosa Nostra. Een kliek van plucheplakkend geteisem dat er op uit is de macht in handen te houden en geen enkel middel schuwt om dat doel te verwezenlijken. Als geen andere partij is de PvdA de belangenbehartiger van de vested interests van de boven u-gestelden. Gelijk een virus heeft de PvdA alle geledingen en organisaties van de Nederlandse samenleving geïnfecteerd.

De media? PvdA all over the place. De kunst- en cultuursector? Idem dito. Topambtenaren, beleidsmedewerkers, zorg en onderwijs. Allemaal bastions van de Rosa Nostra. Er is geen bestuurtje, klankgroep, commissie of hoe die professionele koffieleuters ook mogen heten en het zit er tjokvol met PvdA-ers. Vaak zijn dit soort nutteloze clubjes ingesteld op voorspraak van PvdA-ers, waarna hun politieke commissarissen de baantjes onder elkaar verdelen. Als een zo’n door PvdA-ers gerund bolwerk nietsnutten eens de fout in  gaat, dan parachuteert men een stel andere PvdA-ers in een commissie om een nietszeggend rapportje te schrijven en daarna drinkt men een glas, doet men een plas en blijft alles zoals het was.

De zorg, het onderwijs, de cultuur: alles is verziekt door de PvdA. Het goede onderwijssysteem dat Nobelprijswinnaars als Frits Zernike voortbracht is door haat van de Rosa Nostra vervangen door een systeem waarin stompzinnigheid de norm is, alles onder het motto van nivelleren. Een stuk verdriet als Marleen Barth, ooit journaliste, deelt thans de lakens uit over de (dankzij het PvdA beleid van lekker gek doen) volstromende loony bins van Nederland, waarnaast ze zichzelf voor een paar ton per jaar laat inhoeren…eh…inhuren door haar rooie vriendjes om de belastingbetaler te tillen.

Hun eigen inkomen nivelleren ze bij de Rosa Nostra nooit. Legendarisch is het chateau van kathedermoordenaar Marcel van Dam op de Veluwe, maar laten we ook Wouter ‘Windvaan’ Bos zijn vier ton per jaar opleverende parttime baantje en de duizend-en-een bijbaantjes van schnabbelkoning Hans Alders niet vergeten. Of Wim Kok, de man die ooit demagogisch stond te brallen dat zijn ambtenarenclubje het niet meer pikte, om daarna zijn vakken te vullen bij Koninklijke Olie. De burgervader van Gouda,Wim Cornelis, die zijn vrouw dumpte voor een Marokkaanse naaste medewerker, om vervolgens met de armen over elkaar te zitten terwijl zijn stad door het Marokkaanse tuig werd veroverd, maar wel en passant van belastinggeld Zonnekoning in Ghana ging spelen.

De lijst is welhaast eindeloos. De corruptie in Amsterdam, waar de incarnatie van incompetentheid genaamd Fatima Elatik geld mag strooien en haar hofhouding van muzelmannen op de been mag houden zodat de PvdA halal blijft voor de hand op houdende import aldaar. Hoe een autoritaire gehaktbal als Frank de Vries Groningen als een Gauleiter bestuurt. Hoe de PvdA als geen ander inspeelt op etnisch ressentiment om maar genoeg stemvee binnen te harken. Hoe er stemfraude in Rotterdam werd gepleegd. De lijst is welhaast eindeloos.

Er werd zelfs nog gepoogd om het theedrink sjogoenaat van Job Cohen in te stellen, maar hemelzijdank werd dit voorkomen. Job Cohen, de hakkelaar die als een knipmes boog voor de hoofddoekjes en baardmannen, onder wiens bewind sinds WO II niet zoveel joden de hoofdstad uit zijn gejaagd, de man die lekker thee ging drinken met zijn electoraat toen Theo van Gogh nog lag te stuiptrekken; die misselijkmakende paljas komt mij vertellen dat het eerlijker moet.

Ga dat eerst die rooie vriendjes van je eens vertellen, klootzak.

En dat wouden we even kwijt.

Ehh, Bim, wij wouden nog effe kwijt dat de mensen ons moeten volgen op Twitter!

29 reacties op “Een rechts geluid door Bim Wosboom: Portemonnee van de Anderen”