Dat achterlijke gedoe aan het begin van Lingo

Lingo is een spel waarbij teams van twee personen woorden moeten raden. Als je het goed hebt, mag je ballen met een nummer erop uit een bak halen. Vroeger werd het gepresenteerd door Francois Boulanger. Dat was mooi. Hij had bretels aan. Nu wordt het gepresenteerd door Lucille Werner. Dat is minder mooi. Zij draagt geen bretels. Ik mag haar ook niet. Maar dat is een persoonlijke ergernis. Wat een universele ergernis is, is dat achterlijke gedoe aan het begin van Lingo.

Sinds een tijdje – ik denk sinds Francois Boulanger het niet meer presenteert, die had zoiets nooit toegestaan – moeten de teams gek doen als ze door de voice over voor worden gesteld aan de kijkers. Moeten, omdat ik aanneem dat niemand uit zichzelf zo gek gaat doen als de dames die ik in de volgende alinea ga bespreken. Je moet een beetje vertrouwen in de mensheid houden.

De dames in die volgende alinea, deze dus, zijn Lianne en Marja uit Zeeland. Maandag deden ze mee aan Lingo. Lianne en Marja wegen samen zo’n slordige 300 kilo. Dat is per persoon al gauw 150 kilo. Nogal dikke wijven dus. Dit weerhoudt ze er niet van tijdens het voorstellen lachend hun reten tegen elkaar aan te zwiepen. Vlak voor die botsing van Armageddoniaanse proporties hadden ze al als twee debielen staan zwaaien. Naar de kijkers, maar ook naar elkaar. Terwijl ze op nog geen dertig centimeter van elkaar stonden.

Behoorlijk achterlijk. Maar het wordt nog erger. Om het af te maken besluiten ze namelijk met een soort van geile pose. Soort van, omdat twee dikke wijven met kort haar die verleidelijk in een camera staan te loeren het bloed bij de gemiddelde man nog niet echt naar de penis doen stromen. Nou ja, kijk zelf maar. Hieronder twee screenshots. En hier de link naar de Lingo-uitzending van maandag. (Kijken! Het gaat slechts om de eerste dertig seconden en ook het mannenteam, dat eerst wordt voorgesteld, doet lekker gek).

Voor naar de dikke wijven te kijken moet u ons nog even op Twitter volgen!

De geile pose


Debiel gezwaai naar elkaar


3 reacties op “Dat achterlijke gedoe aan het begin van Lingo”