Tsunami van buitenlands water

De laatste dagen wordt het Nederlandsche volk geteisterd door een nogal hardnekkige, onaangepaste groep moleculen die zich niets aantrekt van onze tradities en gewoontes: H2O. In gewoon Nederlands: water. Het komt massaal via Duitsland en België de grens over en denkt dan eens lekker van onze voorzieningen, zoals uiterwaarden, dijken en kwelders, te kunnen gaan profiteren. En dat terwijl Henk en Ingrid hun huis niet meer uitdurven, of soms zelfs niet eens meer uit kunnen, vanwege het vele water!

En denk maar niet dat de hoge heren in Den Haag daar iets aan doen. Nee, het water wordt zelfs gepamperd door die verschrikkelijke bestuurlijke elite van dit land! Hardwerkende Nederlanders worden door dijkgraven en ander geteisem verplicht het water in de spreekwoordelijke watten te leggen. Fantastische zandzakken, uit de grond gestampte noodstellages, wat krijgt het water allemaal niet in de schoot geworpen?! Een schande is het.

Vooral omdat het vele water dat ons vanuit Duitsland en België overspoelt zich dus totaal niet weet aan te passen aan onze gewoontes en tradities. Als wij hier een dijk neerleggen, dan heb je daar gewoon onder te blijven met z’n allen! Zo hebben we dat hier afgesproken. Als je zo graag wilt overstromen, dan had je maar gewoon in je eigen land moeten blijven! Maar nee hoor, al dat water wil wel profiteren van hoe lekker het hier in Nederland stroomt, doch zich een beetje interesseren voor onze mores is er niet bij.

Het is zelfs zo dat al dat buitenlandse water het Nederlandse water zonder pardon verdringt. Het Nederlandse water wordt gewoon in de zee gedreven, zoals Iraniërs dat ook met Joden wensen te doen. Dan spreken we er schande van, maat het gebeurt gewoon al. Hier in Nederland, met ons eigen bloedeigen Hollandse water! Het moet toch niet gekker worden.

Die misstanden worden door de hoge heren in Den Haag ook nog gewoon eens met de mantel der liefde bedekt. Als er weer eens een misdaadgolf is van buitenlands water, dan is het een incident. Maar ja, vertel dat maar eens aan dat oude vrouwtje dat haar handtasje weer eens de Maas in ziet drijven bij de zoveelste overstroming die we te danken hebben aan die tsunami van buitenlands water.

En dan laten de hoge heren zo’n mevrouwtje dus gewoon verzuipen. Ze moet niet al het buitenlandse water de schuld geven van iets wat één zo’n misdaadgolf op z’n geweten heeft. Zonder buitenlands water waren we nergens, zeggen ze, dan zouden de rivieren op den duur droog komen te staan. Ja, zij hebben makkelijk praten. Zij wonen aan de grachtengordel. Dat is heel erg rustig, stilstaand water. Bovendien, het zijn hoge heren, die hoeven niet bang te zijn voor overstromingen. Maar ons, die hardwerkende PVV-stemmer, staat het water aan de lippen. En zelfs Geert doet geen loze beloftes. Wat moeten we dan in godsnaam?

Hoogwater of laagwater, volg ons op Twitter!

9 reacties op “Tsunami van buitenlands water”