Tel Sell: de Paint Pad Pro

Van alle producten met een dubbel alliterende naam vind ik de Paint Pad Pro de handigste die Tel Sell in haar rijke assortiment heeft. De Paint Pad Pro heeft niets met het door mij zeer gewaardeerde Microsoft pareltje Paint te maken. Jammer. Maar niet te lang getreurd, want de Paint Pad Pro is er wel voor amateurschilders. En ik ben toevallig ook een fanatieke amateurschilder.

Zeker sinds ik in het bezit ben van een Paint Pad Pro schilder ik alles wat los en vast zit. Mijn buren weten niet wat ze overkomt; de ene dag heeft hun huis nog een door het vele verkeer wat grauw geworden witte kleur, de andere dag kleurt hun huis vrolijk zuurstokroze. Nog weer een dag later wonen ze opeens in een geel huis. Was die kleur in de aanbieding bij de Praxis.

Ik ga heel ver in het schilderen van zaken. Vorig jaar nog schilderde ik het Glazen Huis van 3FM in één nacht zwart. Bleek het voor de mensen toch een stuk minder interessant om wat bij zo’n radiostudio te gaan koekeloeren. Het heeft het Rode Kruis miljoenen gekost. Door mijn schilderdrang zijn er vorig jaar 9000 Afrikanen onnodig aan malaria gestorven. Maar ja, het is een roeping hè. Daar doe je niets aan.     

Mijn schilderpassie blijft, zoals gezegd, niet alleen beperkt tot zaken die stevig in de grond verankerd zijn. Ook loslopende honden ontkomen er niet aan. Waar mensen normaal een vreemde hond even over hun vacht aaien, daar schilder ik hem snel even paars. Hetzelfde geldt voor baby’s. Maar dan blauw (jongetje) en roze (meisje), en in plaats van een aai over hun vacht, natuurlijk een aai over hun ‘bolletje’.

Dat ik dit kan doen, heb ik allemaal te danken aan die superhandige Paint Pad Pro. Een schilderapparaat dat het midden houdt tussen een miniatuurhovercraft en een strijkbout. Niet de meest voor de handliggende vorm voor een verfattribuut, maar, zo zeggen de heren en dames van Tel Sell, de Paint Pad Pro biedt u de snelheid van een roller en de precisie van een kwast. Een beetje de Lucky Luke onder de verfattributen dus.

Het is u nu hopelijk wel duidelijk geworden dat met de Paint Pad Pro schilderen nooit meer hetzelfde wordt. Schilderen wordt net zoiets als fietsen, je doet het in het vervolg zonder er bij na te denken. Dat komt doordat het volgens Tel Sell net is alsof er acht kwasten samenwerken om de verf glad en matig aan te brengen. Uhh…gelijkmatig. Niet zeven dus, en ook niet negen. Nee, acht. Wie ooit acht kwasten samen heeft zien werken, weet inderdaad hoe vlekkeloos (hehe) zo’n samenwerking verloopt.

Tijd om zo’n ding aan te schaffen dus. U verkeert in goed gezelschap, want gerespecteerd kunstenaar Barnet Newman schilderde zijn serie schilderijen ‘Who’s afraid of Red, Yellow and Blue’ ook met de Paint Pad Pro.

Blijf op de hoogte en volg ons op Twitter.

Paint Pad Pro-kunstwerk van Barnett Newman:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reclamefilmpje voor de Paint Pad Pro:

 

26 reacties op “Tel Sell: de Paint Pad Pro”