Neukende moslims

Jaaaaaha mensen…, moslims neuken. En als ik me niet vergis wil u er alles over lezen. Dat hebben we onderzocht. Hier op de bruisende redactie van onuitstaanbaar.nl zijn de afgelopen tijd 30 eekhoorns (eekhoorns zijn verrassend genoeg erg goede onderzoekers) fulltime bezig geweest met een marktonderzoek, en daaruit bleek dat u slechts wilt lezen over twee zaken: neuken en moslims. De twee gecombineerd moeten garant staan voor rokende servers. Leest u dit niet met duizenden tegelijk, het zou een enorme teleurstelling zijn.

We kunnen het elke beginnende website aanraden. Verzin een kopje met ‘neuken’ erin en je zit geramd. Een prima typering in dit verband. Waarschijnlijk vindt u dat al leuk en wordt u nu gesterkt in de gedachte verder te lezen. Wie overweegt te stoppen met lezen en het kruisje rechtsboven in het scherm in te drukken: doe het niet! De neukende moslims komen eraan. Nog een paar regels geduld.

Nu ik er nog eens over nadenk, ik heb u al lang genoeg in spanning gelaten; de neukende moslims komen er nu al aan. En warempel, we zijn ondertussen ook alweer een paar regels verder. Zeker als deze wordt meegeteld. Beter zou ik deze hele alinea schrappen. Hij gaat noch over neuken, noch over moslims. Maar snel beginnen over die twee onderwerpen; voorhuid met de geit (wederom een typering met mogelijkheden):

Moslims neuken dus. Ze doen dit met hun penis. Voor het neuken hoeven ze niks met hun voorhuid aan te vangen. De meeste moslims zijn besneden. Dat is een traditie in de islamitische cultuur, en je hoort er nooit iemand over. Meisjes worden in de islamitische cultuur ook wel eens besneden. Daarover is meer discussie. Blijkbaar is de clitoris types als Wilders wel een discussie waard, maar de voorhuid niet. En dat terwijl de voorhuid toch zo’n alleraardigst velletje is.

Wat niet veel mensen weten, is dat moslims tijdens het neuken altijd hun lul naar Mekka gericht houden. Bij het voorspel speelt het kompas dan ook een belangrijke rol. Niks kusjes geven, positie bepalen! Bij moslims is in de slaapkamer derhalve ook weinig ruimte voor spontaniteit in het liefdesspel: de lul moet immers te allen tijde naar Mekka gericht blijven. Het is heel rechttoe rechtaan neuken wat de moslims doen.

Wanneer neukende moslims klaarkomen, komt er ook geen sperma uit hun penis zetten. Nee, er komt knoflooksaus uit de ballen gespoten. Het is dus een wijdverbreid misverstand dat shoarmaboeren sperma in hun knoflooksaus doen. Het is juist andersom; er zit knoflooksaus in hun sperma. Het is goed dat dit stukje eens een einde maakt aan dat misverstand.

Om van de nood een deugd te maken, ligt er bij een moslimstel altijd een broodje kebab in bed. De man gaat voor het hysterisch-onverstaanbare-teksten-door-een-omroepinstallatie-schreeuwen de moskee uit en spuit zo dat hele broodje vol. Hierna smikkelen ze het broodje gezamenlijk op. De neukende moslims leven nog lang en gelukkig.

Was dit nou zo interessant?

10 reacties op “Neukende moslims”