Bericht uit Duitsland: Duitsers mogen graag neuken…(woche 41)

Onuitstaanbaar.nl heeft een grote internationale fanbase. Die willen we natuurlijk graag op hun wenken bedienen. Derhalve hebben we een Duitsland-correspondent aangetrokken. Harry. Naast het voorrijden van de auto zal Harry ons op de hoogte houden van het leven van alledag bij onze oosterburen. Vaak proberen we in dit weblog lollig te zijn, soms lukt dit. In het geval van Harry’s belevenissen proberen we niet lollig te zijn. Dit hoeft niet, een transcript van het leven van de Duitsers an sich zal vermakelijk genoeg blijken.

Bundes-Harry teil 6, woche 41:

Duitsers mogen graag neuken. Ze zijn er ook heel bedreven in. Vooral met drank in de mik gebeuren er de gekste dingen. Waar Duitsers op zo’n moment minder bedreven in zijn is het omdoen van een kapotje. Dat lukt niet zo goed. Er zijn veel tienermoeders in Georgsdorf. Mijn vriendin is 31, haar moeder 50. Iets zegt me dat destijds ook een kapokkie werkloos in de portefeuille is blijven steken.

Er zijn mensen die beweren dat het omdoen van een condoom een moodkiller is. Dit klopt niet, het is juist hartstikke geil. Ga maar eens na, de meeste mensen die met een rubber in de weer zijn, lopen met een erectie rond. Zo, dat fabeltje ook weer uit de wereld.

Anyway, of, zoals hier in Duitsland, wie auch immer, het gaat niet goed met de condooms in de automaat bij onze dorpskroeg; Kösters, zoals de vaste lezers weten  (en u bent met velen, dit is immers een belangrijk weblog). Ze verstaffen. Als er als eens een bezopen Duitsers zich wil voorbehoeden, dan behoed je maar.

Duitsland heeft het middel tegen vergrijzing uitgevonden, alcohol. De oudere generatie zuipt zich naar het hiernamaals, de jonge generatie zorgt voor een nog jongere generatie. Ondertussen rijden we met zijn allen dronken in ons Volkswagentje door de omgeving. Veel middelen hebben zo haar bijwerking. Zo ook dit anti-vergrijzingsmiddel. De bijwerking: er ontstaat een generatie debielen. Ik veronderstel het 80-20 principe bekend. Niet? 80% van de mensen is een debiel, ikzelf niet in het minst. 20% niet, die kom ik alleen maar zelden tegen, ik denk omdat ze te slim zijn om zich tussen de 80% te begeven. Ga maar na, wanneer heeft u voor het laatst Zwoebe (beslist geen debiel) gezien. Of Hans Peter Wallach? Ook nog nooit, he? Ziet u.

In Georgsdorf wonen 1400 mensen, zij delen met zijn 1400-en drie achternamen. Wolters, Scholten en Schnieders. Mijn vriendin heet Schnieders….Drie families met 1400 nakomelingen. Tel daarbij op dat er alleen maar dronken, en dan bedoel ik knetterbezopen, pubers voor het nageslacht zorgen en je weet dat eenoog hier binnenkort koning is. En Krombacher wordt Koningin (unter den Bieren).

Toch is het het aller-fijnste koninkrijk aller-ooitst.

Blijf op de hoogte en volg ons op Twitter.

6 reacties op “Bericht uit Duitsland: Duitsers mogen graag neuken…(woche 41)”