Tel Sell: de Snuggie

Laatst wilde ik voor deze website een stukje op mijn laptop typen. In mijn hoofd beloofde het een prachtig verhaal te worden over de nadelen van eczeem. U moet weten, het hebben van eczeem heeft vele nadelen. Om er maar één te noemen, zodat u een beetje een idee heeft waar het stukje onder meer over zou gaan: jeuk.

Helaas is het stukje nooit van de grond gekomen. Het was in mijn kamer veel te koud om een laptop te gebruiken. Ik besloot in bed te gaan liggen en nog wat tv te kijken. Alsof de duvel ermee speelde, hoorde ik, nog geen minuut nadat ik het apparaat aan had gezet, op de tv een man in een reclame het volgende zeggen: ‘gebruik uw laptop zonder dat u het koud hebt’. In beeld was een vrolijke man te zien die onder een deken met mouwen eraan z’n laptop zat te gebruiken. Ik was meteen verkocht.

Zo’n ding moest ik hebben. Om nog wat meer informatie in te winnen over deze wonderdeken trotseerde ik de kou en surfte op mijn laptop naar de website van Tel Sell, zij waren tenslotte degenen die reclame voor dit product maakten. Inmiddels met een ijspegel aan m’n neus, had ik de pagina voor me waarin werd uitgeweid over de Snuggie, zoals deze deken met mouwen gedoopt was door de heren en dames van Tel Sell.

Al bibberend las ik dat het allemaal nog mooier was dan ik al wel dacht. Ik kon na de aankoop van de Snuggie niet alleen mijn laptop gebruiken zonder het koud te hebben; Tel Sell beloofde me zelfs dat ik het helemaal nooit meer koud zou hebben. Dat kwam nog eens goed van pas bij mijn voornemen eens te gaan overnachten in een vrieskist!

Bovendien werd ook gesteld dat de Snuggie comfortabel is. Dat vind ik altijd fijn bij een deken, dat hij comfortabel is. Al vroeg ik me wel af of hoe comfortabel de Snuggie nog zou zijn wanneer ik hem in z’n geheel rectaal in zou brengen. Als het op rectaal inbrengen van dekens aankomt, kun je er volgens mij maar beter één zonder mouwen hebben.

Voor het overige is het altijd handig wanneer een deken mouwen heeft. Alles wordt er, zoals in het reclamefilmpje voortreffelijk geïllustreerd wordt, een stuk comfortabeler en warmer van. Zo laat een besnorde man van middelbare leeftijd als geen ander zien dat het eten van nootjes nog nooit zo prettig is geweest als met deze om hem heen gedrapeerde deken. Het geluk straalt er gewoon van af! Daarbij zie je er met de rode variant van de deken, die de nootjeseter draagt, ook nog eens uit als een soort slechte hulpsinterklaas. Willen we dat niet allemaal?

Het enige waar het reclamefilmpje en de website geen antwoord op geven, is de vraag of een fleece deken met mouwen niet eigenlijk hetzelfde is als een hele lelijke jurk. Daar ga ik nog eens rustig en warm over nadenken als de postbode de door mij bestelde Snuggie heeft afgeleverd. De €29,95 die ik voor de Snuggie moet betalen, mogen geen probleem vormen. Ik zit er vanaf dan immers warmpjes bij dankzij de Snuggie.

De reclame, waar een man als nooit tevoren in een bak met nootjes graait.

10 reacties op “Tel Sell: de Snuggie”