Tel Sell: de Ped Egg

U wist het misschien niet, maar ik heb thuis honderden Tel Sell-producten liggen. De Ped Egg is daar één van, en ik kan niet wachten u deelgenoot te maken van de wonderlijke wereld die achter dit apparaatje schuilgaat. Dat schrijf ik hier zonder enige vorm van schaamte op.

Ooit waren er tijden dat ik me wel kapot schaamde. Voor eelt. Dat was vlak na de tijd dat ik me nog niet kapot schaamde voor eelt. Op een dag veranderde dat dus; ik hoorde een meneer in een Tel Sell-reclame zeggen dat eelt iets is om je kapot voor te schamen wanneer je in de zomer op je slippertjes door de straten schuifelt. Nou, u kunt zich wel voorstellen dat ik daar behoorlijk van schrok en me inderdaad per direct begon te schamen voor m’n eelt. Zo van het ene op het ander moment. Gek hè?   

Gelukkig laten de heren en dames van Tel Sell het niet bij de korte mededeling dat eelt iets is om je voor te schamen. Nee, ze bieden ook een oplossing: de Ped Egg. En dat is maar goed ook, anders moet je dus, zoals in het reclamefilmpje voor de Ped Egg te zien is, de eelt met een aardappelschiller of een rasp van je voeten halen. Geen pretje.

Dan de Ped Egg, die is zo zacht dat je hem op en neer kunt bewegen tegen een opgeblazen ballon, zonder dat deze lek gaat. Iets wat u met een gewone rasp in geen honderd jaar zal lukken. Probeer maar. Uiteraard wel uit het zicht. In een buurt als de uwe doen er snel gekke verhalen de ronde wanneer ze iemand voor het raam een ballon zien raspen.

Ik hoor u al weer denken, is die Ped Egg dan niet gewoon een rasp met een eivormig ding eromheen? Nou, inderdaad. Maar dat is toch briljant! U hoeft bijvoorbeeld niet meer angstig te zijn wanneer u er mee tegen een ballon staat aan te wrijven. Dat kunt u gerust in het zicht doen. U bent gewoon uw Ped Egg aan het testen en bent nog steeds van harte welkom bij de buurtbarbecue. Ziet u hoe de Ped Egg uw leven meteen een andere wending geeft?

Het eivormige ding vangt bovendien uw huidschilfers op. Iets wat u door een bakje onder uw voeten te zetten nooit zult bereiken. Daarnaast worden die huidschilfers met de Ped Egg ook nog eens heel erg precies gevijld. Dat komt door de 130 precisievijltjes die op de Ped Egg gemonteerd zijn. Pre-ci-sie-vijl-tje. Hetzelfde als een precisiebombardement, maar dan met vijlen.

Het precisievijlen heeft weer als voordeel dat er hele fijne huidschilfertjes ontstaan, die u zonder problemen over de Spaghetti Bolognese kunt gooien wanneer u even geen Parmezaan in huis heeft. Niemand die het zal merken. Handig toch?

Het enige jammere van de Ped Egg is dat Tel Sell je bij de aankoop ervan ook nog een voetenzalfje aan probeert te smeren: de Miracle Foot Repair. Een product dat ze als volgt aanprijzen op hun website: ‘Miracle Foot Repair werkt zo goed en snel dat zelfs medici het niet kunnen geloven’.

Tja, dat noem ik nog eens creatief omgaan met de mededeling van een dokter die zegt dat het een waardeloos zalfje is.

6 reacties op “Tel Sell: de Ped Egg”