Brandweerorgie

Een onderwerp dat natuurlijk voeding geeft aan veel dubbelzinnige gedachten. Het begint al met de kop van het bericht over dit onderwerp: brandweer onder vuur om orgie in kazerne. Daar heb je als koppenbedenker wel even over nagedacht. Brandweer en dan iets met onder vuur. Hihi. Helaas blijven verdere dubbelzinnigheden achterwege.

Zelf had ik in een bericht over een seksorgie met brandweermannen meteen het woord ‘spuitgasten’ gebruikt. Sowieso is het al een heerlijk woord. Veel beter dan het zielige brandweerman. Dan zie ik toch een mannetje voor me die zich tegen beter weten in wat verzet tegen een enorme vuurzee. Terwijl een spuitgast het beeld oproept van een spierbonk die dat ellendige vuur wel eens even een lesje zal leren. Door te spuiten.

In een nieuwsbericht over een seksorgie bij de brandweer is ‘spuitgasten’ dus helemaal het eerste woord dat je moet gebruiken; dat hoef ik u, de vunzige lezer van dit stukje, niet uit te leggen. Dat de schrijver van het nieuwsbericht dit heeft nagelaten, valt hem zeer aan te rekenen. Als je dan toch dit soort nieuwtjes moet brengen, zorg dan dat de schwung er een beetje inkomt.

De schrijver laat ook een hoop vragen onbeantwoord omtrent de brandweerorgie. Welke rol de paal, waar de spuitgasten normaal gesproken naar beneden glijden, in zo’n orgie speelt bijvoorbeeld. En of de commandostructuur tijdens de orgie ook een beetje gehandhaafd blijft. Met andere woorden: staat er een commandant enthousiast het sein brand meester af te geven wanneer een vrouw collectief aan haar gerief is geholpen door de spuitgasten.

Nee, deze journalist heeft zich er wel erg makkelijk vanaf gemaakt. Hij liet het slechts bij een dubbelzinnige kop. Jammer. Een kort zoektochtje op het internet had hem zo op een site met allerlei brandweertermen gebracht. Had-ie mooi nog over de uitruksterkte of de uitruktijd kunnen beginnen. Een gemiste kans.

Hup, nog een liedje erbij ook….

11 reacties op “Brandweerorgie”