Reacties op Humberto

Waar een tijdje geleden het nieuws dat Jojohan Derksen voor grote opruiming bij RTL-7 had gezorgd door Humberto Tan eruit te werken tot een waar volksfeest leidde, blijkt nu dat de Snor hier naar eigen zeggen niets mee van doen had. Het AD, dat zich de laatste jaren van fijne vakantiekrant met alles over de Tour tot een soort Telegraaf heeft ontwikkeld, weet dit te melden. Dit doen ze trouwens heel gek, het volgende staat op AD.nl:

“HILVERSUM – Volgens VI-hoofdredacteur Johan Derksen klopt er niets van het verhaal dat Humberto Tan van hem weg moest bij RTL7. Dat staat in het AD.”

Een hele verfrissende kijk op verslaggeving, eens kijken of wij dat ook kunnen: ‘Humberto Tan is een enorme lul, dat staat op onuitstaanbaar.nl’. Lang geen probleem nog.

Reageren
Op de site van het AD kan je ook reageren op nieuws. Dat werd gedaan door een meneer (ik ga er voor het gemak vanuit dat een ‘Moker’ mannelijk is) die allerlei eigenschappen toeschrijft aan Humberto die nou niet meteen in mijn opkomen als ik aan Humberto denk. Tevens is er een mevrouw die vindt dat Humberto iets is en een figuur die allerlei conclusies trekt.

Moker3000
Idd, ERG jammer dat Humberto vervangen gaat worden.. . Volgens Derksen kan Humberto niet presenteren en komt Wilfred Genee voor hem in de plaats??!!!! Ik wil niet veel zeggen, maar als we het over Genee hebben en voetbal presenteren.. hehe… DAS PAS EEN DRAMA!! . Humberto presenteerd tenmiste niet als een boer met kiespijn, en komt plezierig en rustig over. . Dan ook nog dat Humberto veel gelievder is bij het Nederlands plubliek dan Genee & Derksen samen.. dus wat kletsen ze nou stom uit hun nek.

Ludo
Haal die vieze Derksen maar van de buis. . Die man is onverzorgd.! Umberto is een keurig gezicht die uitstraling heeft.

DeVries
Ik ben blij dat Tan weg gaat.Hij is geen sport journalist/verslaggever/presentator.Ik hoop dat hij ook weg gaat bij eredivisie live want hij vind rand gebeuren en roddel veel leuker dan het voetbal zelf.Ik kan eredivisie live toch niet serieus nemen met Tan als presentator.Ik wil sport journalisten zien en geen roddel journalisten.In mijn omgeving denkt iedereen er zo over en ik denk dat het ook landelijk is en daarom moet hij weg.

Ik spreek hopelijk namens velen als ik de 23 mensen die gereageerd hebben op dit nieuwsbericht een avondje gourmetten met Humberto Tan toewens.

2 reacties op “Reacties op Humberto”