Geanimeerde bips

Ik heb geen idee of het nu nog steeds zo is, maar toen ik op een zeker moment eens naar het weerbericht op RTL4 wilde kijken, werd me dat door een commerciële partner aangeboden: Geberit AquaClean.

Er kwam eerst een aantal kleine fonteintjes in beeld. Niet veel later vloog er een geanimeerde bips het beeld in. De fonteintjes bleken vanuit een toiletpot omhoog te spuiten en de geanimeerde vliegende bips landde op de bril van die toiletpot.

Terwijl de geanimeerde bips rustig plaatsnam, spoot de toiletpot water in de bilspleet van de geanimeerde bips. Een vrouwenstem sprak: ‘Het weer wordt mogelijk gemaakt door Geberit AquaClean*. De wc waarmee u met water wordt gereinigd.’ De geanimeerde bips vloog weer weg en veranderde in een hartje. Het bipshartje vormde samen met letters de tekst: ‘I <3 Water’.

Daarna kwam Helga van Leur in beeld. Het werd schijtweer.

*Dat klopt natuurlijk niet; het weerbericht wordt mogelijk gemaakt door Geberit AquaClean.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=9oqFbFA-uZU

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.