Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot langer bij RTL

Wielerverslaggevers Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot zijn in hun nopjes met hun contractverlenging bij RTL. Het duo ziet ernaar uit nog minstens vier jaar het commentaar te verzorgen bij het grootste wielerevenement ter wereld.

Dijkstra: ‘Het is niet eenvoudig om de Ronde van Italië te verslaan. Dat kunnen maar weinig mensen, dus ik snap wel dat ze weer bij ons uitkomen. De samenwerking tussen Michael en mij is echt formidabel. We voelen elkaar gewoon goed aan.’

Dijkstra kijkt er tevens naar uit de komende jaren verder samen te blijven werken met de andere RTL-sportcoryfeeën. ‘Jan-Joost van Gangelen is een heel prettig iemand om mee te werken. Er is de laatste tijd veel over ‘m te doen: misschien had hij er wat meer bovenop moeten zitten met al die dopingverhalen. Maar het blijft natuurlijk een vakman pur sang. Anders hou je het niet al zo lang vol in medialand.’

Ook Maarten Ducrot is enthousiast over zijn contractverlenging. ‘Prachtig. Ergens denk je wel: jongens, dit kan toch helemaal niet?! Maar dan eet je gewoon een stuk uit de vloer en besef je dat het allemaal echt is. Geweldig!’

RTL-baas Bert Habets reageerde verbaasd op de contractverlenging van het duo. ‘Huh?’

Volg ons op Facebook en vind ons leuk op Twitter. Of andersom. Kijk maar.

13 reacties op “Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot langer bij RTL”